Nyhed Reduced price!
Myobrace Dental Tænder træner apparat T4K Blå/Orthodntic Tænder Træner T4K/MRC Tandlæge Apparat T4K

Myobrace Dental Tænder træner apparat T4K Blå/Orthodntic Tænder Træner T4K/MRC Tandlæge Apparat T4K

kr274.73

Ny vare

På lager

Tags: myobraces tænder træner, 14500 lanterne, myobrace barn, myobrace tænder træner spædbarn, myobrace lille, dyk led lommelygte, enkel tænder træner, myobrace store, cree t6 fakkel, myobrace silikone træner.

Myobrace Dental Tænder træner apparat T4K Blå/Orthodntic Tænder Træner T4K/MRC Tandlæge Apparat T4K

FORBEDRER DENTAL OG FACIAL UDVIKLING I DET VOKSENDE BARN

Pre-Ortodontisk Træner for Børn™ (T4K ® ) er en enkelt størrelse, præfabrikerede tandlæge apparat, som omfatter både myofunctional og tand positionering egenskaber.Den T4K ® er udviklet til behandling i blandet tandsæt, mens de blivende tænder er i udbrud, og barnet er stadig voksende.

DESIGN AF T4K® FASE 1

1. Tand-Kanaler og labial buer - guide eksploderer tænder i korrekt alignment.

2. Tungen Tag - tog tungen til at sidde på taget af munden, forbedre myofunctional vaner.

3. Lip kofangere - afskrække overaktiv læbe muskel aktivitet.

HVORDAN T4K® FASE 1 VIRKER

Den T4K ®

Da først at blive indført i 1992, Pre-Ortodontisk Træner for Børn ™ (T4K ® ) er blevet en af de mest populære og succesfulde produkt tilgængeligt fra MRC.Den T4K ® er mest effektive i begyndelsen af blandet tandsæt for tand udbrud vejledning og korrektion af myofunctional vaner.

Tand-kanaler og labial buer guide de eksploderer/udvikle tandsæt i den rigtige tilpasning, mens tungen tag-og læbe kofangere behandle myofunctional vaner.Udgangspunktet er en blød (Silikone) Fase 1 apparat og Efterbehandling eller Fase 2 er sværere (Polyurethan).Det kræver ingen indtryk, ingen støbning, og kan anvendes til børn fra 6 år i minimal stol tid.Den T4K ® skal bæres til 1 time hver dag og natten, mens du sover.

T4K® Fase 2 - at Korrigere Tand Tilpasning

Når dental tilpasning forbedres, jo sværere T4K ® Fase 2 (pink eller rød) anvendes.Dette er meget stivere (samme princip som ortodontisk archwire).Som tænderne kommer på plads, mere kraft kan bruges til at fremme deres samordning.Den myofunctional egenskaber er de samme som T4K ® Fase 1. Brug den afsluttende T4K® Fase 2 for yderligere 6 til 12 måneder.Brug ud over denne periode anbefales, afhængig af resultatet, og den næste fase af tandreguleringen.

Valg Af Patient

Den optimale patientens alder for T4K® er 6 - 8 år.Selv om det er muligt at bruge T4K® i patienter, der spænder fra det primære til det permanente tandsæt, som tandsæt skrider frem effektiviteten af T4K® som den eneste metode til behandling er mindsket.

Retning for brug

Den T4K ® skal bæres til 1 time hver dag og natten, mens du sover, og husk altid at følge disse få enkle trin:

• Læber sammen - på alle tidspunkter, undtagen når vi taler.

• Træk vejret gennem næsen - for at bidrage til udviklingen af de øvre og nedre kæber, og for at opnå den korrekte bid.

• Ingen læbe-aktivitet, når synke - som giver de forreste tænder til at udvikle sig rigtigt.

Rengøring af T4K ®

Den T4K ® bør være ren under rindende varmt vand, hver gang patienten fjerner det fra deres mund.Brug Myoclean ™ tabletter korrekt rent to gange om ugen.Myoclean ™ er den anbefalede rengøringsmiddel til MRC ' s apparater.

APPARATET BRUGER

Designet For

• Klasse II, Division 1 + 2

• Anterior (øvre + nedre) fortrængning

• Malocclusion

• Dybt bid

• Åbent bid

VIGTIGE PUNKTER

Fremgangsmåden til korrekt dental og facial udvikling er:

• Læber sammen.

• Træk vejret gennem næsen.

• Ingen læbe aktivitet, når synke.

Dårlig myofunctional vaner såsom forkert, synkning og vejrtrækning gennem munden er den største årsag til skæv tænder og dårlig kæbe udvikling.Forskning har vist, at korrektionen af disse fattige myofunctional vaner forbedrer ansigts-og dental udvikling.

På grund af karakteren af aftageligt apparatur, patient-compliance er vigtig.Derfor er det vigtigt kun at vælge motiverede patienter og forældre.Hvis motivation er et problem, kan det være bedre at foreslå anvendelse af konventionelle parentes.

Forsendelse:

Virkning tandblegning
Element Type Seler & Støtter
Materiale Sammensat Materiale
Model-Nummer T4K Blå
Mærke NUODI

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer