Nyhed Reduced price!
YAJIAO Nye LED-Display Mælkeskummer Elektrisk Håndholdt Blender USB-Genopladelige 3-Speed Mixer til Og Æg Latte Cappuccino

YAJIAO Nye LED-Display Mælkeskummer Elektrisk Håndholdt Blender USB-Genopladelige 3-Speed Mixer til Og Æg Latte Cappuccino

kr91.88

-41%

kr158.37

Ny vare

På lager

Tags: pass fotoramme, angel hovedpude, kroppen mixer, coffee shop, æg værktøj, biolomix grinder, kitchenaid mixer, foodprocessor med stål skål, køkken værktøj, escurreplatos cocina.

✧LCD-MÆLKESKUMMER:

USB-genopladelige mini blender er opgraderet til LCD-skærm, der viser lav hastighed, medium speed, høj hastighed og batteri kapacitet, real-time visning, kontrol af den resterende strøm på ethvert tidspunkt, dobbelt omrøring hoveder, kobling, for at opfylde brug af forskellige bage betingelser, Der er ingen grund til at bekymre sig om, når at opkræve betaling, er det umuligt ikke at traditionelle modeller.

✧3-TRINS JUSTERBAR OMRØRING HASTIGHED:

Denne elektrisk mælkeskummer er drevet af en høj effektivitet, motor og roterer på 6000/10000/13000 OMDR. / min.Det kan producere cremet skum på kun 15 til 20 sekunder uden nogen forsinkelse.Den kraftfulde motor giver dig en glat smagsoplevelse.Dette er en stor gave til dine venner og familie.Vores mælkeskummer håndholdt vil bringe et behageligt produkt-erfaring, at kaffe elskere hver gang.

✧UNIKKE USB-OPLADNING, DESIGN & LANGVARIG :

I modsætning til andre AA-batteri drives mælkeskummer i markedet, vores nye version mælkeskummer ingen grund til at udskifte batterierne ofte.Denne kraftfulde mælkeskummer bruge USB-opladning design.

✧HØJERE EFFEKTIVITET DOBBELT RING PISKERIS HOVED:

Mini pisk er udstyret med 2 forskellige rustfrit stål æg-slå hoveder.Kan hurtigt vende din mælk eller fløde i glat skum i en kort tid.De kan bruges som en skum maskine til at gøre rig skum lag, såsom kaffe, mælk, matcha, fløde, latte og cappuccino kan også bruges som et elektrisk piskeris til at lave kager af pisket æg i tykke lag.

✧PRAKTISK PRAKTISK OG RENT:

Denne håndholdte mixer er lys i vægt, let at bære, enkelt-knappen og kraftig motor, der producerer meget lidt støj og er bløde at røre ved,de håndholdt mælkeskummer er meget praktisk og konkret.Hertil kommer, at den mælkeskummer er holdbare og nemme at rengøre.

Professionel og mælkeskummer & Æg:

med 16 skabeloner til at gøre alle dine favorit kaffe, keto, strejker, latte, cappuccino, varm chokolade og drikkevarer.Virker også fantastisk til at få en glat dej og blød flødeskum.

Holdbar, kraftig og med nye lettere af vedhæftet fil, der varer længere end andre, hvilket gør dette til et must have for ethvert køkken eller kaffe område.

Tip:

1. Lægge hånd holdt mixere elektrisk container, der indeholder drikken. 1/3 begyndte at skum.

2. Tryk på og hold tænd/SLUK-knappen, hånd mælkeskummer vil begynde at køre og producere skum.

3. Efter mælk skum begynder at form, kan du forsigtigt løfte enheden, så den er altid i lag skum.

4. Når mælken er skummende nok, frigiv kontakten for at stoppe el-mixer håndholdte.

5. Husk at fjerne fingrene fra ON/OFF-knappen, før du tager omrøring stang ud af mælk for at undgå at sprøjte væske overalt.

GOD KVALITET OG SERVICE:

Vi elsker og er stolte af vores kaffe røreanordninger vi give en levetid garanti for dette.Vi er overbeviste om, at dette håndholdt mælkeskummer vil fortsat blive anvendt.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, og vi vil tilfredsstille dig.Høj kvalitet kundeservice giver dig ingen bekymringer, vi er altid her for at betjene dig!

Certificering ROHS
Effekt (W) 5w
Antallet af Hastighed Indstillinger 3
Boliger Plast
Tilbehør Wire Pisk
Mærke YAJIAO
Oprindelse KN(Oprindelse)
Spænding (V) 6V
Funktion Beater Ejector-Knappen
Struktur Håndholdt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer