Nyhed Reduced price!
2/4/8 pc ' Non-Stick Pizza Pie Pan Kage Forme Runde Forme Aftagelig Bund 4 Tommer Mini Tærte Pander sæt Bageforme

2/4/8 pc ' Non-Stick Pizza Pie Pan Kage Forme Runde Forme Aftagelig Bund 4 Tommer Mini Tærte Pander sæt Bageforme

kr48.60

-29%

kr69.42

Ny vare

På lager

Tags: fre pan, kage skimmel, pot sæt, pan pizza, bages pan, sillicone skimmel kage, kage udsmykning af, skimmel, granit bageforme, små dehydrator.

Ferie Varsel

Kinesisk Spring Festival(februar 9.-17) er vores traditionelle ferie, så vi har flere helligdage.Hvis du er i tvivl, kan du efterlade besked, når vi går på arbejde, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Vi håber du er glad erveryday.Funktioner: [Preminu Kvalitet] - formen er lavet af high carbon stål, høj hårdhed, varig og varmefølsomme, som kan gøre den mad, jævnt opvarmet [Praktisk] - Med aftagelig løs bund gør det bekvemt at tage ud og dekorere lækre mad, hastighed op til køling. [Holdbar] - Bredt temperatur måleområde er -30℃~230℃, slid-resistent, Let at rengøre, sund og harmløs [Nem at Demould Kage] - tekstur af pearl garn af kabinettet er godt ikke-stikker evne, fladskærms kant og høj kvalitet. [Application] - Round kort krop design, der kan bruges til at lave pizza, stegt kylling, kage og andre bagning Specifikationer: Størrelse: 10*10*1.8 cm Materiale: high carbon stål Anvendelse: anvendes i ovne til pizza og kage bagning Pakken indeholder:

Tærte Gryde*2/4/8

Venligst ikke e:

På grund af den nye regel om Rusland posthuset, når tjene en ordre, Rusland kunder er nødt til at skrive det fulde navn (en sunname, et navn og mellemnavn), eller de pakker vil blive sendt tilbage.Ingen fulde navn, vil vi afvise at sende varer ud!Tak!

Forsendelse:

Din ordre vil blive behandlet inden for 3 arbejdsdage efter betaling.Og vi vil uploade tracking nummer for dig.

Kina post, luftpost, Eub, EMS, DHL, Fedex IE er tilgængelige.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser af ordrer efter sendes ud.Men vi vil spore seneste oplysninger om din ordre og hjælpe dig hele vejen.

Hvis du ikke fik din pakke men leveringstiden er på vej, så spørg os til at udvide den leveringsdato, tak.

Betaling:

Alipay, West Union, TT, Qiwi...Alle større kreditkort accepteres.

Refundering og retur Politik:

1. Vi garanterer, at alle de varer, vi sælger.Vi vil tilbyde fuld refundering eller sende varer til dig, hvis vi har sendt dig de forkerte varer, eller blev det tabt eller beskadiget under transporten.

2. Alle afkast skal være baseret på beviser (foto).

Feedback:

Som din feedback er meget vigtig for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig ASAP, tak!

Hvis du har nogen utilfredshed, beder vi dig give os en mulighed for at løse problemet, inden de forlader os med en negativ feedback.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen spørgsmål, og vi har til formål at tjene dig bedst!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer AB0818-3
Funktion Lager
Materiale Metal
Certificering SGS
Type Bagning Retter & Pander
Bagning Retter & Pander Type Pizza Pander

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer