Nyhed Reduced price!
Havevanding system Automatisk Vanding Spray Sprinkler System Have Potteplanter drypvanding Kit Spray køling kit

Havevanding system Automatisk Vanding Spray Sprinkler System Have Potteplanter drypvanding Kit Spray køling kit

kr67.10

-29%

kr95.85

Ny vare

På lager

Tags: injector venturi, igarden smart haven, for sætteplante pot, jardin, sprøjte, let vanding drop, sprinkler vand, drypper vand, drypvanding sæt, sportster xl883.

Bemærk: Materiale: kobber og plast 2. Pres er 1,5-3 kg / frekvens: 0.2-0.7 liter / minut 3. Forstøvet vand diameter: 1-4 meter. (Kan sprøjte op til 4 meter) 4. Forbinder til 4/7 rør (5 mm ID-rør), aftagelige dyse for nem rengøring 5.Vand outlet-mode kan justeres 6. Ifølge drivhusgasser børnehaven, i henhold til de strenge krav, vand, spray, blomster og planter.For havearbejde vanding, balkon vanding, drivhus, køling, befugtning

Forsendelse

Betaling

Vi accepterer Alipay, T/T, Western Union og Visa betaling.Undtagen Alipay, omdanne opgave er at kundens side.Du betaler ordren inden for 3 dage, og vi vil arrangere forsendelse 1-2 dage.Efter Service

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Type Vanding Kits
Model-Nummer Ydre Diameter
Mærke JOEKOL
Materiale plast, messing
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer