Nyhed Reduced price!
300 x 50G Hvid PET Mildy Vask Blødt Smør Handcream 50cc Airless Loition Pumpe Rør

300 x 50G Hvid PET Mildy Vask Blødt Smør Handcream 50cc Airless Loition Pumpe Rør

kr1 831.50

Ny vare

På lager

Tags: grøn airless, elektrisk airless, 50cc motorcykel håndtag, blænde farve, hånd lotion, 50cc motorcykel kørsel, 50cc boost bottle, creme hånd, airless rør, 50cc cork flaske.

1. Kapacitet: 50 ml

2. Materiale: pvc

3. Flaske Farve: hvid

Flasken farven kan være lidt anderledes med billedet på grund af lysets refleksion.

Vi vil vælge den forsendelsesmetode, i henhold til

mængde og dit land.Kan være, du vælger ved at

FEDEX,men vi kan sende det af EMS.Håber du kan

forstår.Tak.

Information Om Betaling

1. Vi accepterer Escrow ,PP&West Union

2. Billederne er kun til reference, fordi foto grund.Skal du tage det element, du får som standard.

3. Forhør dig hos dit land toldsted for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.Vi vil erklære, at den tilpassede faktura med lavere værdi, vi sænke penge er bare for at hjælpe dig med at spare penge.

4. Du bedes angive dit personlige krav, såsom farver, pakker, er værdien af erklæringen, osv.på Hjemmehosfeen.dk ' s meddelelse, når du betaler til os.På samme tid forlade din e-mail adresse til os for akut kontakt.

5. Som køber, er det din pligt til at betale skat, når du laver en ordre fra udlandet.Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.Disse afgifter er købers ansvar.

Shipping Information

1. Vi sender til hele Verden, Vi støtter dropshipping.

2. Vi sender varer med anbefalet air mail/ eller hurtig som DHL/UPS/EMS/FEDEX.Abot express forsendelse , vil vi vælge den forsendelsesmetode, som din mængde og dit land.For eksempel,kan du vælge EMS,men vi kan sende det fra FEDEX.Kan være du vælge FEDEX,men vi kan sende det af EMS.Fordi vi har sat shipping gebyr som den laveste pris.Alle express vil opkræve fragt gebyr i henhold til max volumen undtagen EMS (Nogle gange,EMS også vil opkræve et ekstra gebyr, hvis volumen over afsenderens bestemmelser.)Hvis vægten er større end volumen,vi normalt leveres af UPS eller FEDEX.Hvis du ikke kan acceptere ændre leveringsmetode,skal du ikke gøre for.Håber du kan forstå.Tak.

3. Varen vil blive afsendt inden for den lovede tid.Nogle gange vil datoen være forsinket på grund af en mangel eller ferie.Men vi vil informere dig via e-Mail.

4. Leveringstid:

4) følgende er den omtrentlige leveringstid til forskellige regioner

Land

Leveringstid

Hverdage (herunder ikke ferie)

5-7

8-11

12-14

15-19

20-22

Tra.Ingen

Hverdage + Lørdag + Søndag

5-9

10-15

16-20

21-25

26-30

Usa

Sats (varen ankom)

5 .1%

50.1%

29.6%

10.5%

4.7%

Ja

Det Forenede Kongerige

Sats (varen ankom)

9.9%

63.2%

19.1%

3.4%

4.4%

Ja

Australien

Sats (varen ankom)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Ja

Frankrig

Sats (varen ankom)

10.5%

28.6%

43.8%

10.1%

7.0%

Ja

Tyskland

Sats (varen ankom)

11.1%

22.2%

30.3%

20.9%

15.5%

Ja

Canada

Sats (varen ankom)

0.0%

47.1%

31.4%

17.6%

3.9%

Ja

Spanien

Sats (varen ankom)

3.5%

25.0%

47.9%

12.9%

10.7%

Ja

Feedback

1. Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi vil give dig en løsning, der er bedst.På forhånd tak for dit samarbejde.

2. Bemærk give feedback til os, efter at du har modtaget varen, for at informere os om, at du har modtaget varen.

3. For at give dig en bedre service, bedes du behandle transaktionen retfærdigt.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning. (Det er umuligt at ulempe evaluering i nye Hjemmehosfeen.dk politik), fordi vi også overveje en NEUTRAL feedback som NEGATIV feedback .

Returnering og Refundering

1. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter varen er modtaget & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2. Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3. Bemærk pak varen omhyggeligt.Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4. Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Om OS

1. Vi sælger alle mærker nye varer direkte fra fabrikken i Kina.Vi giver alle nye det med konkurrencedygtig pris.

2. Vi bekymrer os om vores kunde.Vi garanterer 100% kundetilfredshed.Hvis din vare ikke er som beskrevet, eller defekt, når du modtager det, vil vi erstatte det for dig uden ekstra beregning.

3. Vi garanterer, at vores produkter er helt nye, officielle og første-class kvalitet.

4. Bedes du kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forslag, som du kan have, vil vi være glade for at hjælpe dig.

5. Til kvalitetskontrol vi gøre personligt inspicere for hvert punkt, før forsendelse.Alle varer er 100% nyt og inspiceres.

6. Vi håber at udvikle en stærk, langsigtet og gensidigt fordelagtigt forhold med dig.

7. Hvis du er en sælger, vi kan hjælpe dig med at sende produkter til din kunde direkte. (Kontakt venligst først, tak

8. Hvis du er interessante i vores produkter, bedes du sende din ordre til os snart.

Element Type Genpåfyldelige Flasker
Model-Nummer NO
Størrelse 50ml

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer