Nyhed Reduced price!
XM330+2235E AHD/TVI/CVI/CVBS Metal Loft Dome Kamera 1080N 960H 1920*1080 10 Lysdioder IRC NightVision CCTV Sikkerhed

XM330+2235E AHD/TVI/CVI/CVBS Metal Loft Dome Kamera 1080N 960H 1920*1080 10 Lysdioder IRC NightVision CCTV Sikkerhed

kr98.90

-19%

kr122.10

Ny vare

På lager

Tags: kamera hus sikkerhed, kamera secur, 1080p ahd kamera, ahd utc, irc dæk, 940nm led, Dahua, hd-tvi, kamera rns510, AHD.

Software Download: http://www.xiongmaitech.com/en/index.php/service/down/83 Åben Platdorm(SDK): http://open.xmeye.net/en/ Hvis du har brug for NVR eller Power-Adaper ,kan du Klikke på billedet!NVR-Power Adapter Modul Løsning Klik på Billedet, for at Få Flere Detaljer Strøm Adapter Kabel Produkt Effekt Produktion proces

1. Produktionen(Forsamling)

2. Aldrende test(4 timer)

3. produktion, test(1. fuld inspektion trin,en test af gangen)

4. QC test(2nd fuld kontrol -, prøvnings-én efter én)

5. Emballage - Levering

Betaling

1. Jeg f du har problemer med betalingen,så kontakt os,vi er fra fabrikken har Vi mulighed for at levere produkter af høj kvalitet og konkurrencedygtig pris !

2. Hvis du har brug for at købe flere varer, men prisen er ikke meget billige, så kontakt os venligst!

3. Vi kan levere et komplet sæt af videoovervågning produkter,så hvis du ønsker nogle produkter ,men kan ikke finde i vores butik,så kontakt os venligst!

Forsendelse

1. Varen vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage.

2. Hvis du har din egen Logistik agent,fortælle os, at vi vil tage produktet til der.

3. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

4. Køber svar til (in case) alle MOMS-under nogen omstændigheder.

Garanti og Garanti

1.30 Dage Penge Tilbage Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med den vare købt hos os.Bedes du informere os skriftligt inden for 30 dage efter modtagelsen af varen.Vi vil guide dig til at vende tilbage og refundere elementet.Bemærk venligst, at postages / custom gebyrer(hvis nogen) spended i en sådan ordre er på kundens omkostninger.

2.Gratis Udskiftning

Hvis du modtager et ikke-som beskrevet (e.g.defekt, forkert, del mangler) vare, bedes du kontakte os, når du får varen.Vi vil sørge for en udskiftning så hurtigt som tilfældet er bekræftet.

3.Leverandører Garanti

Vi tilbyder ET ÅRS garanti på dette produkt.Hvis din vare har nogen garanti spørgsmål, bedes du kontakte os for en tilfredsstillende løsning.Køberen skal bære de forsendelsesomkostninger til returnering.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Kunde Service 1. Vi garanterer at alle vores produkter er "som nævnt" i deres beskrivelser.Vi stræber efter 100% kundetilfredshed på hvert salg er vi fuldstændig. 2. Vores produkter er direkte fra fabrikken, der er intet midt mand, ingen høj markup, så vi kan levere kvalitet elementer endnu meget konkurrencedygtig pris. 3. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os først, de fleste er reageret med i 12 timer.

Andre politikker

1. Vi garanterer at alle vores produkter er "som nævnt" i deres beskrivelser.Vi stræber efter 100% kundetilfredshed på hvert salg er vi fuldstændig.

2. Vores produkter er direkte fra fabrikken, der er intet midt mand, ingen høj markup, så vi kan levere kvalitet elementer endnu meget konkurrencedygtig pris.

3. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os først, de fleste er reageret med i 12 timer.

Feedback

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Type AHD Kamera
Strømforsyning(V) DC 12V
Netværk Brugerflade INGEN
Vægbeslag Loft
Megapixel 2MP
Opbevaring INGEN
Betragtningsvinkel 90°
Mærke VOLDRELI
farve Hvid
Dimensioner (L x W x D)(mm) 10*10*10 cm
Linse (mm) 2,8 mm
Installation Loft
Forbindelse Lukkede System/CCTV Kabelforbundet
Model-Nummer LTID-50DBX
Audio-Udgang INGEN
TF Kort INGEN
Strømforbrug(W) 12W
Stil Dome Kamera
IR Afstand(m) 15M
Minimum Belysning(Lux) 0.01 Lux
Teknologi Infrarød
High Definition 2.0 Megapixel
Specielle Funktioner Vandtæt / Vejrbestandig
Sensor CMOS
Strømforsyning Normal
Understøttede Operativsystemer No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer