Nyhed Reduced price!
Den oprindelige ASUS tp301 TP301U TP301UA TP301UJ touchpad museknap yrelsen

Den oprindelige ASUS tp301 TP301U TP301UA TP301UJ touchpad museknap yrelsen

kr121.80

-30%

kr174.00

Ny vare

På lager

Tags: asus x550jx, a1466 pegefeltet, asus tp301u, asus x405u, asus tp301ua, glas touchpad, acer aspire touchpad, asus x441u, asus tp301uj, film til desktop.

Kontroller billedet af det produkt, der klart af sammenhængen ,sørg for, at elementet er den samme som den oprindelige .

Om os :

Vi er en af de førende laptop komponent leverandører i kina,som har specialiseret sig i eksport af laptop bundkort,især være god til at mærke laptop bundkort ,og i stand til at levere laptop lcd ,værdiboks til bærbar tastatur ,batteri og adapter,vi har vores egen professionelle ingeniør team og reparation service for dig .med den høje kvalitet ,godt udseende og rimelig pris, vores kunder er fra hele verden , Nordamerika ,Sydamerika ,Europa,Australien,Afrika, russisk og så videre .

Package :

Vi vil pakke varen godt .

Betaling :

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Hjemmehosfeen.dk behandles af Alipay.

Forsendelse :

Vi vil afsende ordren i 2-5 dage efter fik betaling .

Vi kan normalt skibet ved Hjemmehosfeen.dk standard shipping , DHL , EMS ,TNT ,UPS og så videre , hvis du foretrækker en anden forsendelsesmetode , bedes du kontakte os ,tak

Feedback :

1.Hvis du er tilfreds med vores varer, Bedes du forlade positiv feedback og 5 stjerner for os .Din positive feedback er meget værdsat.

2.Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget,bedes du Kontakte os først til at løse ethvert problem.Vi vil gøre vores bedste for at levere de bedste produkter og tjenester.Send os en mail og vi vil svare inden for en rimelig tidsramme

Pakke Ja
Mærke ZYDNLP
Type Bærbar computer

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer