Nyhed Reduced price!
10L Drikke Vand Dispenser Beholderen Med Armatur Bærbare Drikkevand Spand Til Auto, Bil, Camping Vandring

10L Drikke Vand Dispenser Beholderen Med Armatur Bærbare Drikkevand Spand Til Auto, Bil, Camping Vandring

kr115.27

-29%

kr164.66

Ny vare

På lager

Tags: spand plast, tom løs pulver beholder med sifter, spand vand, øl luftfartsselskab, snavs vagt spand, auto tryk, køligere vand, 20l vandtank, spand, plast, camp vandtank.

Funktioner:

1. Vandet beholder funktioner mad-kvalitet PC materiale, der er fyldt med kogende vand uden at blive deformeret, og det er let og sparer plads, og det er praktisk at bære, stærk og holdbar, og som er velegnet til bil, der selv kører og camping, med høj temperatur modstand, og det er let at rengøre, ingen lugt, stærk sejhed

2. Vi bruger kun mad-grade PC materialer til beholderen for at sikre, at ingen sekundære genanvendelse eller genanvendte materialer, og den producerede spand er ikke-giftige, lugt-fri, og det ikke indeholder bisphenol A, sikker at bruge.

3. Vandet beholder træk i håndtaget design, og håndtaget af container i overensstemmelse med de ergonomiske greb design, og grebet er behageligt og praktisk.

4. Vandet beholder funktioner humaniseret vandhane design, roterende hane, gratis justering af vand output, og det er let at bruge, der er silikone tætning ringe inden i og uden for vandhanen for at sikre, at der ikke lækker vand.

5. Mundingen af vand beholderen er nemt at rengøre, og den hånd, der let kan udvides i vandet beholder til rengøring.Og det er ren og hygiejnisk, og låget er robust.Der er en tætningsring inde til at sikre, at der ikke er utæt.Brug af en perforeret låg gør vandet flyder mere gnidningsløst.

Specifikationer(om):

Navn: Offentlig Vand Container

Kapacitet: 10L

Silikone plug hul størrelse: 13MM/0.51 i

Farve: transparent blå

Vægt: 0,65 kg

Størrelse: 22x20x31cm/8.66x7.87x12.20in

Materiale: PC-7

Bruger: vin og drikkevarer, mad, plastikbeholder, vin beholder, te sæt, udendørs bil opbevaring containere, gæring beholdere

Packing Liste:

Offentlig Vand Beholder * 1

Materiale Plast
Mærke Goxfaca
Kapacitet 10-20L

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer