Nyhed Reduced price!
J-boksning USB 3.0 Flash Drev 64 GB højhastigheds Flash Stick 3.0 Tommelfinger Drev, Hoppe Drev, Memory Stick Data Storage Pen-Drev Sort

J-boksning USB 3.0 Flash Drev 64 GB højhastigheds Flash Stick 3.0 Tommelfinger Drev, Hoppe Drev, Memory Stick Data Storage Pen-Drev Sort

kr29.30

-59%

kr73.20

Ny vare

På lager

Tags: indehaveren ssd, kampene boxe, tætning usb-flash-drev, flash usb-drev, pen-drev 1 tb dobbelt, canon flash, mino usb-hukommelse, 2 tb usb, nas ekstern opbevaring, usb-stick.

For Alle Værdsatte Kunder,

USB3.0 HURTIG OVERFØRSEL HASTIGHED: Skrive Hastighed:15-40MB/S Læse Hastighed:60-80MB/S. MODE OG BRUGER-VENLIGT DESIGN: Fashionable og bærbart design med led indikator giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere alle dine vigtige filer i din lomme.LED-INDIKATOR LYS FUNKTION: LED-Lys er lys og kan nemt kan ses, med de blinkende lys til at lade dig vide, at der overføres data. 360 VRIDE OG VENDE DESIGN: Metal Clip roterer 360 rundt om i ABS plast organ, der har en gummi olie finish.Metal Clip, der er integreret med en nøglering loop, der hjælper dig med at beskytte din zip-drev, fra at blive tabt.

Om Brugerdefinerede Logo :

1.Minimum ordremængde: Mere end 50stk 2.Kontakt os venligst for at sende dit logo, billede,Vi vil gøre en effektiv billede for dig. 3.Logo ved hjælp af en laser gravering eller silke-print, Multifarvet logo er til rådighed,også.

SPECIFIKATION:

CHIP:Grade A og originale mærke flash-hukommelse chip FORMAT: exFAT INTERFACE: USB 3.0-Kompatibel HASTIGHED: Skrive Hastighed:15-40MB/S, Læse Hastighed:60-80MB/S HOLDBARHED : 50.000 gange læse og skrive DIMENTIONS : L/B/H - 2.08"/0.66"/0.27" BRUG:USB3.0 Hurtig dataoverførsel hastighed, der er egnet til lagring af digitale data til skole, virksomhed eller daglig brug.De digitale data, der omfatter musik, video, fotos, film, manualer, software,etc.COMPATIBILTY : Understøtter næsten alle operativsystemer, herunder Windows, Windows 2000/7/8/8.1/10/Vista/XP/2000/ME, Linux og mac os 10.3 og derover.Pakke Inkluderet: Et Stykke x Drejelig 64 gb Flash-Drev Om kapacitet-skærm i computeren : 64GB=ca 58GB-60GB Displayet kapacitet og den nominelle kapacitet er forskellige, fordi de beregningsmetoder, der er anderledes.Producent standard: 1 GB=1.000 MB.Operation system standard: 1 GB=1,024 MB.Tips: 1 ikke fungerer på de filer i USB-flash-direkte.Det ville bedre først at kopiere filerne til computeren til at fungere, og derefter kopiere tilbage til USB-flash-efter operation. 2 for At forlænge USB flash ' s levetid, ville det bedre at tilslutte den USB-flash-drev ned efter operation asap. 3, Før du fjerner USB, skal du slette symbolet nederst til højre på PC-skærmen for at undgå manglende filer i skålen. 4.Du må ikke formatere USB-ofte for det, kan det beskadige USB-flash. 5.For at undgå tab af data eller mekaniske skader, skal du ikke slukke for computeren, eller fjern flash-disk under overførslen.

Salg:

1. Vi arbejder meget hårdt på at yde den bedste repræsentation af stil og farve af produktet gennem vores billeder og beskrivelser. 2. Som Køber er det dit ansvar at læse og forstå den farve beskrivelse, da det er farven på den vare, du køber.Hvis du er i tvivl, bedes du e-mail for afklaring. 3. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke. 4. Vælg dit produkt forsigtigt og stille alle spørgsmål inden budgivning.Vi elsker spørgsmål, så spørg væk!

Kontakt os:

1. Når du får den vare, bedes du inspicere det, og sørg for, at du får præcis hvad du har betalt for.Når du tilfredsstille med vores produkter og service, kan du efterlade en positiv feedback til os, og vi vil gøre det samme for dig. 2. Hvis du føler, at du har fået en vare, der er forskellige fra, hvad du har bestilt, eller hvis den var beskadiget, eller hvis du ikke er tilfreds med den vare, bedes du e-mail os, og vi vil elske at arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Bedes du kontakte os, før nogen handling.Tøv ikke med at kontakte os når som helst for eventuelle spørgsmål via ebay-besked eller e-mail, vil vi svare dig inden for 12 timer.( UNDTAGEN weekender og helligdage.) 3. Vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os Byde Med Tillid! 4. Vores åbningstider er: 9 AM til 6 pm Beijing Tid.Mandag til fredag (undtagen Helligdage) - Vi behøver ikke besvare alle e-mails i løbet af weekenden og på helligdage.Alle e-mails vil blive besvaret i den rækkefølge, den blev modtaget den følgende arbejdsdag.

flash drev for desktop, laptop macbook
Stil Pind
Produkt Vægt 15g
farve black
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering FCC
Kryptering No
Flash Disk brugerdefineret logo personlig
usb-flash - pendrive
Lagringskapacitet 64GB
Materiale Metal
Interface Type USB 3.0
Kompatibelt System Windows 98/Windows 7/Windows 8, Windows 10, Windows XP, Windows Vista,
Produktet Status Lager
Mærke J-boksning
Kompatibel Enhed Desktop/Bil Studio/Laptop/Højttalere/Video Projektor
Pakke No
3.0 64gb Hukommelse
Model-Nummer USB 3,0 Flash-Drev
Tid til markedet Februar 2016
Produkt Type Usb 3.0 Flash

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer