Nyhed Reduced price!
Mænd Mandlige Lærred Overwatchs Rygsæk Elev Skole Laptop Backpack Rejse Tasker for Teenagere Vintage Mochila Casual Rygsæk

Mænd Mandlige Lærred Overwatchs Rygsæk Elev Skole Laptop Backpack Rejse Tasker for Teenagere Vintage Mochila Casual Rygsæk

kr233.16

Ny vare

På lager

Tags: rygsæk macbook, laptop taske, skæbne shielder, mlitary laptop rygsæk, cs laptop rygsæk, prendedores, boris fx, en computer cover, Mazefeng, rygsæk kanken.

Shipping 1. Udfyld venligst den korrekte leveringsadresse og kontakte måde , hvis det er forårsaget af køberen til at udfylde fejl luk ikke ankomsten af varer, ansvar bæres af køber 2.For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse Feedback 1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os. 2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5. 3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Gældende Modeller Macbook Pro 15"
tekstur af materiale Lærred
Mærke gledoya
Stil Rygsække
Type bærbar computer rygsæk
Lukning Type Lynlås & Hasp
Mønster Type OVERWATCHs
Materiale Lærred
Pakke Ja
Køn Unisex
Perifere produkter Rygsæk

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer