Nyhed Reduced price!
PG-Controller til Mobility Scooter, El-Cykel Kørestol Controller Tilbehør Medicinsk Hjælp til Handicappede Ældre Patienter

PG-Controller til Mobility Scooter, El-Cykel Kørestol Controller Tilbehør Medicinsk Hjælp til Handicappede Ældre Patienter

kr731.89

-35%

kr1 143.56

Ny vare

På lager

Tags: transportabelt elektrisk kørestol, deaktivering af el-scooter, folde medicinsk walker, quick silver, ældste scooter, ældste walker, motoriseret scooter handicappede, power kørestol, deaktiver kørestol, dæk scooter elektrisk.

Feature: 1. God kompatibilitet, glat, kan styre motor stabilt og intelligent.

2. Den høje ydeevne permanent magnet børste motor controller.

3. Der er 3 forskellige modeller, du kan vælge efter dine behov.

4. Har de funktioner, batteriets omvendte forbindelse, over-spænding, over temperatur, over den nuværende, der begrænser den strøm, intelligent klatring, stående hældning og andre sikkerhedsmæssige beskyttelse,

5. Velegnet til alle former for elektrisk ældre scooter, el-sweeper, automatiske vaskemaskine, el-motorcykel, el-recreational vehicle, el-truck.

Specifikation: Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: PG Controller

Valgfri Model: D51270.06 45A, D51272.06 70A, D51274.06 90A

Materiale: Rustfrit Stål

Størrelse: Ca. 13 x 7.2 x 4cm / 5.1 x 2,8 x 1.6 (Den højere ende størrelse)

Pakkeliste: 1 x PG Controller

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Størrelse Approx. 13 x 7.2 x 4cm / 5.1 x 2.8 x 1.6in (The higher end size)
Mærke TMISHION
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer PG Controller
Materiale Rustfrit Stål

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer