Nyhed Reduced price!
ByJoTeCH P1S Trådløse Mobile Projektor Understøtter Miracast DLNA Lomme Hjem Film Projektor Proyector Beamer Batteri

ByJoTeCH P1S Trådløse Mobile Projektor Understøtter Miracast DLNA Lomme Hjem Film Projektor Proyector Beamer Batteri

kr840.99

-4%

kr885.25

Ny vare

På lager

Tags: enheden mobil projektor, td96 projektor lampe, 3d-projektor, anycast, dlp projektor, designer smartphone projektor, mini-projektor, projektor, byintek, fengmi projektor.

2018 ByJoTeCH P1 serie WIFI Wireless Mobile Projektor Understøtter Miracast DLNA Lomme Hjem Film Projektor Proyector Beamer:

Om Stærkere Funktion P1+H (WiFi ready (Klar) :

P1+H (WiFi ready (Klar) projektor støttet wifi-skærm, der kan vise synkronisering med smartphones eller tablet .Synkron spille spil eller se film

Kære køber, ByJoTeCH Handel Inc.få Professionel online butikker,engros-og detail-salg af forskellige former for Elektroniske Produkter, der er fremstillet i Kina.Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig.Vores formål er at Gøre vores Bedste for at Servicere Dig om, at Alle Elektroniske Produkter, som du har brug for.Vi lover at levere den højeste sats af mængde og pris.Ærlig og kvalitet er vores business-princippet.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

1. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

1. Defekte varer SKAL rapporteres til os inden for 7 dage fra den dato, der er modtaget.hvis tid i løbet af 7 dage,vil det anses for BRUGT, og vi vil IKKE udstede en refusion eller udskiftning.

2. I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

3. Ved modtagelse af pakken i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør.Vi vil refundere din penge betalt fuldt ud.Efter både køber og sælger annullere transaktionen på Systemet.

1. Alle Elementer afhænger af, har 24 måneders Fremstilling `s Garanti (bortset fra varer som er beskadiget eller misbruges efter modtagelsen) Tilbehør leveres med en 3-Måneders Garanti.

2. Hvis nogle elementer der ske fejl under brug, skal du fortælle os den specifikke årsag og beviser for at bevise, at det er et problem element.Så vil vi sende den nye vare til dig og præsentere, hvordan at reparere det gratis.Forsendelses omkostninger er forsynet med både sælger og køber i halve.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Vi har et team til at støtte vores kundeservice, og give dig med installation guide, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Kontakt med os: 1\ køber Besked I din ordre 2\ E-mail:

Bud Med Tillid!

Dear sir/ fru Tak for din ordre.Vi gør vores bedste for at servicere dig.Vi kan forsikre, at produkter blev testet før afsendelse.Men på grund af den lange afstand levering, var det muligt at modtage beskadigede varer.Hvis du finder de produkter, ethvert problem.følg venligst kundeservice proces( bagsiden af kortet) for at få hjælp, vil Vi hjælpe dig med at løse problemet på én gang.Hvis købet er perfekt, bedes du give os positiv feedback med 5 stjerner i 7 dage, viser nogle af billederne vil være bedre.Så vil vi sende dejlige og spændende gaver til dig for tak.Venligst forlade din besked for at fortælle, hvilken type gave du kan lide, og vi vil levere varen til dig, og mærke den tracking nummer inden for 48 timer.Hertil kommer,at hver måned, vi vælger 50 heldig gamle kunder med positiv feedback inviterer til en gratis oplevelse af vores butik ' s nye produkter.Med venlig hilsen

Mærke UNIC
Model-Nummer P1S Med WIFI
Bærbare Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Keystone Korrektion INGEN
Projektiv Tilstand At smide

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer