Nyhed Reduced price!
4stk/set Anti-skid støjreduktion Vaskemaskine Højne Absorbere Apparater Måtter Stød Måtter Måtter Fods Hjem Køle G2I5

4stk/set Anti-skid støjreduktion Vaskemaskine Højne Absorbere Apparater Måtter Stød Måtter Måtter Fods Hjem Køle G2I5

kr23.99

-30%

kr34.74

Ny vare

På lager

Tags: beyblade legetøj gratis, burst-sæt, Filt Pad, hisense køle, husholdningsapparater, home, tilføj kølemiddel køleskab, hjem apparater generelt, hatte uld maskine, shock absorber hansa vaskemaskine, indretning hjem.

Vigtigste Funktioner

BEGRÆNSET BEVÆGELSE

Når tørretumbler eller vaskemaskine er fuldstændig rystet, eller møblerne er flyttet, vil de gøre ubehagelige lyde.Disse praktisk og kompakt puder kan effektivt reducere støj, give dig selv et behageligt miljø, og forhindre, at naboer fra at klage.

UNIVERSAL MODEL

Vi tilstræber at yde maksimal støtte til alle familier, der lider af støj.Derfor er størrelsen af disse måtter er velegnet til de fleste hårde hvidevarer og møbler i øjeblikket på markedet.Den indre cirkel diameter på måtten er 4,7 cm.

NEM AT INSTALLERE

Grunden til, at disse måtter er så godt, er uadskillelige fra deres nem installation.Du skal blot sætte den støtte fødderne af møbler og hvidevarer til måtten for at fuldføre installationen.

STOP OP TIL 94.7% AF VIBRATIONER

Disse anti-ryste tilbehør kan absorbere op til 94.7% af vibration på flad jord, som vil være anderledes, når gulvet er ujævnt.Andre kommercielle plast eller gummi gulv måtter, der ikke giver samme grad af stilhed eller beskyttelse, som disse måtter.

FORDELEN VED AT HØJNE

Hæve møbler og apparater, som er et par centimeter for at lette rengøring og til at finde ting på gulvet, der effektivt forhindrer fugt og mug.

Ved Hjælp Af Metoder,

Installere pude på fødder på møbler eller hjem apparater til at reducere støj og effektivt forhindre fugt.

Specifikationer:

Materialer:Gummi+TPU

Farve:blå/grå

Pakkens Indhold:

Anti-slip Og Støj-reducerende Vaskemaskine Fødder(4PCS) × 1

hej, gutter, tak for at besøge min butik.Vi garanterer kvaliteten af vores produkter.Hvis du har brug for mere af dette element ,kan du kontakte os.vi vil give dig vores bedste pris.Forlade din besked!

Form RUNDE
Type Filt Pad
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer