Nyhed Reduced price!
HKIXDISTE 12V 5A 1to 4 Port-stik splitter kabel CCTV Kamera AC Adapter Strømforsyning Kasse For CCTV Sikkerhed Kamera

HKIXDISTE 12V 5A 1to 4 Port-stik splitter kabel CCTV Kamera AC Adapter Strømforsyning Kasse For CCTV Sikkerhed Kamera

kr55.50

-35%

kr85.41

Ny vare

På lager

Tags: kamera strøm splitter, 12v power suppli, strømforsyning regilable, cctv kamera power box, dc 36 v, justerbar strømforsyning tilbehør, cctv-kilde, poe, mox, 12v kabel.

modname=ckeditor

1 Kvinde og 4 mandlige magt Splitter Kabel

1.100% helt nye og høj kvalitet.

2.1 For DC Female til 4 Mandlig Magt Splitter Kabel

3.Stik Diameter: 5,5 mm ydre, indre 2.1 mm

4.Praktisk og omkostningseffektiv måde til magten op

5.4 kameraer med 1 strømadapter

6.Dette For DC Power Adapter Y-Kabel Pigtail deler 1 tænd / sluk-signal i 4, og er nyttigt til kraftoverførsel flere kameraer fra en central adapter.

7.længde :15inch

8.4 Kanal Power Kabel-Splitter Til Secuirty

12V 5A Strømforsyning

1.100% Brand nye 100V - 240V AC til DC Adapter Oplader

2.For 5050/3528 SMD LED Lys, eller LCD-Skærmen eller CCTV

3.Input : 100V-240V 50/60Hz

4.Output : DC 12V 5A 60W

5.Ud sætte adapter jack-størrelse : 5.5 mm x 2.5-2.1 mm Kompatibel

6.De adaptere, Stik inde i positiv (+) uden negative (-)

7.Strømforsyning med LED-indikator

8.Længden af kablet: Om 110CM

1 STK 12V 5A Strømforsyning Adapter Transformer(medfølger stik)

1 til 8 stik splitter, strømkabel

Vi vil sende varerne ud indenfor 1-3 hverdage efter din betaling er du kontrollere ved at Hjemmehosfeen.dk.

I øjeblikket, næsten alle produkter i vores butik er gratis forsendelse.Med et enkelt kamera via Kina post air mail som standard.For DVR og sikkerhed system, vi støtter forskellige logistik måde, at de forskellige lande.Check venligst detaljerne om produkt beskrivelse side.

Tracking Nr.vil blive leveret inden for 2 hverdage efter overførslen.

Køber har selv ansvaret for yderligere COD afgifter, MOMS, Gebyrer, Kurtage, Pligt, eller Told, afgifter og Skatter.

Hvis de produkter, der er tilbageholdt af toldmyndighederne, når forsendelsen er blevet efterladt sælgerens land, de køber, er med ansvar for godkendelse af produkterne.

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er det meget afhang af kurer shipping og lokale skikke.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Garanti:

Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og under streng undersøgelse, før de sendes ud.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

Vi garanterer, at dette produkt mod fejl i udførelse og materiale i en periode på 3 år fra den oprindelige købsdato.

Enhver enhed, der viser sig at være defekt under garanti validering periode, vil blive repareret uden omkostninger for dele eller udskiftes.Slutbrugeren er ansvarlige for alle fragt og gebyrer, der er afholdt for at sende produkter til vores værksted.Garantien dækker ikke hændelige skader, hændelige skader eller følgeskader som følge af brug af.Eventuelle omkostninger forbundet med montering eller fjernelse af dette produkt af en håndværker eller en anden person, eller andre omkostninger forbundet med brugen af det påhviler den endelige bruger.Denne garanti gælder for den oprindelige køber af produktet og kan ikke overføres til tredjepart.

Vende tilbage:

Varen kan returneres til refusion eller ombytning inden 30 dage fra den dato du modtager den.Returnerede varer skal være ubrugt, i original emballage og omfatter alle tilbehør.Oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Før du sender tilbage returnere varer, bedes du kontakte os for et Return Merchandise Authorization (RMA).Alle produkter, der returneres til sælger uden et RMA-nummer, vil blive annulleret, og vi vil blive sendt tilbage til køberen, på hans/hendes bekostning.Kunden skal være ansvarlig for alle omkostninger ved returnering, og reshipping.

Vende tilbage tracking nummer vil være en hjælp til denne proces.

Vores teknisk support, som vil beskæftige sig med den reparerede produkter ved modtagelsen af din retur pakke.Du er velkommen til at kontakte os for et produkt eller en service spørgsmål

Vi takker for din virksomhed, i høj grad.Hvis du er satisfiated med vores produkter og service, kan du efterlade os en Positiv feedback og 5 Stjerner rating.Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle vores forretning og tjene dig bedre.

Hvis du ikke er tilfreds med, af en eller anden grund, er du velkommen til at kontakte os via Hjemmehosfeen.dk beskedcentralen, før de forlader negativ feedback.Vores kundeservice og teknisk support vil gøre vores bedste for at tilbyde dig en ordentlig løsning.

HKIXDISTE Technology Co., Ltd.er en stor omfattende producenten og direkte leverandør af sikkerheds produkter.Over hundrede millioner kunder, der spænder over 100 lande over seks kontinenter har forbedret deres fred i sindet, med produkter.

Vores state-of-the-art produktionsfaciliteter har opnået certificeringer af 3C, CE -, RoHS -, FCC, UL og ISO 9001. Alle AHCVBIVN produkter, der er bakket op af vores engagement Levetid Støtte Skabe bedre løsninger, beskytte, hvad der er vigtigt og maksimere værdien er HKIXDISTE ' s forfølgelse.

Input spænding 100~120 V AC, 200~240V AC
Mærke HKIXDISTE
Godkendt certifikat CE, FCC, ROHS
Hun Stik 1 måde
Udgangsstrøm 5A
Model-Nummer Strømforsyning
han stik 4 Vejs
Garanti 3 år
Output spænding 12V DC
Splitter kabel Type 4 i 1 DC-strømkabel

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer