Nyhed Reduced price!
Gratis fragt 5

Gratis fragt 5" LCD-skærm /display med touch eller digitizer AT050TN33 32000579-02

kr73.26

Ny vare

På lager

Tags: skumfrembringer mælk, cog-skærm, samsung lcd-t518, 10 tommer raspberry pi touch skærm, 7 tommer touch, njy touch-skærm på 5 tommer, lcd-monitor matrix, lcd-skærm, dell xps 12 9q33 skærm, android-kit.

Beskrivelse:

* Kompatibel med : AT050TN33

* Størrelse:5.0 tommer

* 100% Testet før Forsendelse

Advarsel:

*Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse!

*Vi bare kan garantere den ene, du har modtaget, der vil være kompatible med din tablet,

*Du MÅ IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak til dig!

1.Hver skærm er testet inden levering & 100% i orden;Reparation/Udskiftning af gamle, knækkede, revnede,beskadigede defekt skærm. 2.Efter at have modtaget varen, skal du ikke rive film, ikke klæber lim på bagsiden, test-maskinen for det første at fjerne den gamle skærm, skal du indsætte den nye skærm, og kontrollere, om følsomheden er normal.Vær sikker på at prøve maskinen først.Sørg for, at kvaliteten er ok.Installer igen.det er nemt at brænde bundkort og tv, er vi ikke ansvarlige. 3.før tilslutning test skal strømmen være afbrudt ,Ellers vil det brænde bundkort og skærmen nemt.Hvis det ikke virker, vi vil ikke være ansvarlig.

Produkt detaljer:

Produkt Type Tablet LCD -
Skærm Størrelse 7~10 Tommer

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer