Nyhed Reduced price!
Armbrøst Hjorte Zombie Jagt Walking Dead Klistermærker Adesivos De Parede Decoracao De Casa Motion Vægmaleri BoyLiving Rummet Tapet

Armbrøst Hjorte Zombie Jagt Walking Dead Klistermærker Adesivos De Parede Decoracao De Casa Motion Vægmaleri BoyLiving Rummet Tapet

kr110.08

-18%

kr134.25

Ny vare

På lager

Tags: deer hunter-shirt, armbrøst, pil armbrøst, geometriske tote, cosplay riffel, hjorte jagt, indretning hjorte hovedet, castiel overnaturlige, pile armbrøst pistol, mærkat wal.

afslutning

Armbrøst Hjorte Zombie Jagt Walking Dead Klistermærker Adesivos De Parede Decoracao De Casa Motion Vægmaleri BoyLiving Rummet Tapet

Produkt Beskrivelse : DIY Moderne Wall Stickers

Størrelse: 57cmx100cm .Størrelsen er ikke er løst,kan du indsætte det afhænger af størrelsen på dit værelse.Hvis du ønsker en anden størrelse , så kontakt os førs t.

Materiale :miljøvenlige PVC

Farve :Sort,Hvid,Grå,Blå,Pink,Gul,Rød,hvis du ønsker en anden farve,skal du vælge en af vores farve diagram og husk at efterlade os en besked.

Bemærk :vi udformning af dette produkt, som i størrelse og farve du vælger,er 100 % oprindelige udgave,komme og gå med din familie, og sæt det så flot wall sticker på din væg, når du modtager pakken .når du er færdig med det,kan du føle, at du er færdig med et fantastisk projekt,det er alle dine kræfter med din familie, at gøre wall sticker livlige og meningsfulde,det er ikke kun et papir,hvad mere er,dens bånd af kærlighed og omsorg,håber, at alle kan modtage en gave af kærlighed er i vores kontinuerlige stræben,din satisfication er vores motivation for evigt !

Fordel :

1.Aftagelig og let at flytte,vil ikke skade din væg)

2.Lugt-fri,ikke-giftige(brug miljøbeskyttelse, kvalitet,er det ingen skade for vores sundhed)

3.Lange Lift

4.Rimelig Pris

5.Waterprooof

Hvis du har nogen spørgsmål,pls velkommen til at kontakte mig.

Billedet Viser :

Vi viser kun en eller to paste stilarter.Velkommen til s hare dine billeder med os, når du er færdig indsættes , hjælpe flere mennesker til at dekorere deres hus.

Garanti og Feedback

1. Tak så meget for din tillid.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du give os 5 stjerner, stor ros.Eventuelle værdifulde kommentarer om vores produkter og service vil blive meget værdsat.

2 .Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når du har modtaget det.Du må ikke haste til at give negativ feedback.Bare kontakt os og fortæl os om detaljerne .Vi lover at løse alle problemer for vores kunder første gang.

3. Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle de spørgsmål, vores kunder inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogle spørgsmål,bare du velkommen til at kontakte os.

Forsendelse

1.Elementer vil blive sendt inden for 1~7 business-dagen efter at betalingen er gennemført modtaget.Tjek venligst om din ordre at oplysningerne er rigtige, før betaling at sikre rettidig levering.

2. Normalt er den forventede leveringstid er 15~50 dage.Leveringstider kan påvirkes af ferie, events og andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.Tak for din forståelse :)

Indsæt Instruktion

1.Kan indsættes på glas,bærbar computer,væg,dør,toilet sæde og enhver anden glat overflade, du kan lide.

2.Du bedes holde overfladen tør,ren og glat,og derefter indsætte den wallsticker.

3.Må ikke indsætte på pletten, fedtet eller støvede steder.For at sikre, at produktet er holdbart og smukt, du skal undgå eksponering for høje temperaturer.

shipping gebyr GRATIS
mønster armbrøst
farve samme som billede
Produkt-Tag Stickers Wall Stickers Hjem Indretning Vinyl Billeder Vægmalerier
Specifikation Single-piece Package
Scenarier VÆGGEN
Kvalitet top
Anvendelse Stue, Soveværelse, Spisesal, Køkken, Kontor, Café, Hotel Vin Bar
Klassificering Til Væggen
Model-Nummer DB-82
Tema PORTRÆT
Materiale Harpiks
Sted, område kina(hovedlandet)
Stil Europa
tilstand Ny
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer