Nyhed Reduced price!
90 pack (15pcs) Renata Zink-luft batterier Størrelse 312 P312 PR41 høreapparat Batterier

90 pack (15pcs) Renata Zink-luft batterier Størrelse 312 P312 PR41 høreapparat Batterier

kr255.93

-16%

kr308.31

Ny vare

På lager

Tags: a312 batteri, støtte batteri 312, batteri pr41, OTICON, resound, batteri batteri 312, 885, 2025 3v batteri, cr2031, RAYOVAC.

Også kendt som :- A312 .Tykkelse: :3,6 mm Diameter: :7.9 mm 6stk/blister-kort,1 blister kort,6stk/kasse Lavet i Tyskland.Mere kvantitet kan få mere rabat!Vi er et høreapparat batterier ENGROS,Hvis du vil købe flere batterier, så kontakt os.Vores batteri med høj kvalitet,de ware lavet i Tyskland.

Pakke Inkluderet:

Størrelsen 312 høreapparat Batterier 90 STK/15card.

Købere ven har brug for at være opmærksom

Sørg for, at du vælger den rigtige shipping metode og tilføje den rigtige leveringsadresse, hvis du vil skifte til den anden leveringsadresse, kan Du efterlade en massage for os.

1.Hongkong luftpost: Normalt, vil varen blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din betaling.Det kan tager 10-15 arbejdsdage ( register luftpost ) ankom til dit hjem eller kontor.

2.EMS tager normalt omkring 6-13 dage, Hvis det er til ekstern regionen, vil det tage længere tid at nå frem.Hvis køber?s custom grund.Det vil være lidt længere tid.

3.DHL.UPS.TNT.Fedex tager normalt omkring 4-6 dage.Hvis fjernbetjeningen regionen, vil det tage længere tid at nå frem.Hvis køber?s custom grund.Det vil være lidt længere tid.

Returret Seriøs køber kun.Kontroller, at enheden kan bruge det, før du afgiver et bud.Alle salg er endelige, efter at auktionen er afsluttet.Hvis varen er beskadiget ved ankomsten, skal du underrette os ikke længere end 72 timer efter modtagelse af produktet, eller vi er i stand til at bytte det for dig.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fysiske skader eller skader, som er resultat af køber misbrug.Køber er ansvarlig for at betale tilbage shipping gebyr.Hvis varen er defekt, det kan udveksles, skal du blot returnere det inden for 2 uger efter ankomst til en fuld refusion, mindre forsendelse og håndtering gebyrer.Alle returneringer skal godkendes af os i at skrive først, og alle elementer, der returneres, skal være i sin originale emballage og i God stand.Ellers afkastet vil blive afvist, og INGEN TILBAGEBETALING vil blive gjort.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1.Er dette den samlede pris for din mobiltelefon?Ja, vi tilbyder gratis forsendelse.det er den samlede pris for mobiltelefonen.men prisen omfatter ikke den skik skat. 2 .Hvad er garanti med din pruduct?

Normalt, ud produktet har et halvt år eller et års garanti. 3. Jeg har ikke modtaget den mobiltelefon, eller jeg er ikke tilfreds med mobiltelefonen.hvad kan jeg gøre?

Kære køber, vil vi hjælpe dig med at løse problemet.Helst problem, bedes du kontakte os via Hjemmehosfeen.dk-besked eller e-Mail.Vi vil besvare din mail inden for 24 timer.Undtagen helligdage Kære venner, Din vurdering af en stor opmuntring for os, at vi altid tage den i høj kvalitet med høj hastighed gebyrer for at sende produkter til vores ultimative mål.

Nominel Spænding 1.45 V
Nominel Kapacitet 165 mah
Mærke RENATA
Batteri Type LiMnO2
Størrelse 7.9*3.6mm
Model-Nummer 312 P312 PR41

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer