Nyhed Reduced price!
8M Bil Klistermærker Køretøjets Hjul Fælge Kant Trim Dæk Mærkat Beskyttere Strip for BMW-Audi-VW, Ford, VW Golf 3 Passat B8 Tilbehør

8M Bil Klistermærker Køretøjets Hjul Fælge Kant Trim Dæk Mærkat Beskyttere Strip for BMW-Audi-VW, Ford, VW Golf 3 Passat B8 Tilbehør

kr44.81

-38%

kr72.29

Ny vare

På lager

Tags: bmw f30, a3 audi, drejeligt hjul, b8, golf mk8, aluminium fælg, arteon volkswagen, golf 8, protector hjul, bmw m klistermærker bil mærkat.

8M Bil Klistermærker Køretøjets Hjul Fælge Kant Trim Dæk Mærkat Beskyttere Strip for BMW-Audi-VW, Ford, VW Golf 3 Passat B8 Tilbehør

Specifikationer:

Materiale: gummi Længde: 8 m Farve: red, blå, lilla, sort, hvid, grå, grøn, pink, orange, gul

Beskrivelser:

Lavet af premium-gummi, der er slidstærkt og holdbart. 8 m i længden, det er let at blive skåret til i passende længde, du har brug for.Velegnet til de fleste bil hjul fælge.

Funktioner:

Designet til at beskytte din bil hjul fælge fra lyset rammer og skrammer.Det er blødt og vil ikke skade bilen overflade.Fleksibel, hvilket gør det nemt at blive installeret på hjørner og steder, hvor det er svært at få adgang.Kan bruges som udsmykning strip at gøre din bil køligere og unikke.Med stærk gel på ryggen, vil ikke let at falde af.

Installation Tips:

Det anbefales at fungere, når vejret er solrigt, eller temperaturen er høj, eller du behøver ikke at bruge bilen om natten. 1.Rengør kanten af hjulet hub første.Rengør sted at være tilsluttet,skal du kontrollere, at overfladen er fri for støv, vand og olie.Overfladen af navet ikke klæbrige støv og håndtaget er også renses for at forhindre støv i at klæbe til den klæbende overflade. 2. Brug en hårtørrer til at varme hele rullen.Varme, indtil strip er bløde og lad det nå wake-up effekt!Effekten af den varme pasta er at benytte sig af princippet for termisk udvidelse og sammentrækning.Efter opvarmning, gummi-overflade udvider og pinde, og den kølende svind giver øjeblikkeligt en klæbrig kraft!

Pakke inkluderet:

1 x Bil Hjul Fælge Beskyttere 1 x vedhæftningsforbedrer

Bemærk:

Brug ikke højtryks-vandpistol til at skylle og kørsel med for høj hastighed inden for 24 timer (ikke overstige 80-100 m), alle kan blive normal efter 48 timer!

Installation effekt:

Funktioner:

Sun protection, vandtæt, anti-aging

10 farver at vælge

produkt detaljer:

Produkt Størrelse:

Installation trin:

Installation Reel Chance For Display

Feedback:

1. Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service. 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

Kontakt Os:

1. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Tak! 2. Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har!Tak For Din Støtte! !

Model År 2020
Element Vægt 0.17kg
Item Højde 0.1cm
Item Bredde 0.82cm
Materiale Type Gummi
Specielle Funktioner Hjul, Fælge Beskyttere
Element Type Styling Profillister
Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Længde 8m
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Funktion Hjul, Fælge Beskyttere
Model Navn Hjul, Fælge Beskyttere Indretning Strip

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer