Nyhed Reduced price!
For Toshiba Satellite A350 A355 KTKAA LA-4571P Bundkort K000070900 ARBEJDE

For Toshiba Satellite A350 A355 KTKAA LA-4571P Bundkort K000070900 ARBEJDE

kr457.89

Ny vare

På lager

Tags: ecc reg, intel hm55 bundkort, bundkort med isa slot, skærmen acer aspire 6920g, toshiba satellite l550 bundkort, bundkortet pc, batteri stik til samsung, satellite a665, tastatur satellit, 3d print ren.

Bekræft venligst på Billedet Ovenfor, at denne post vil være kompatibel med din bærbare computer.

Vores bundkort er blevet omhyggeligt fjernet fra en Anden arbejdsgruppe bærbar og har gennemgået strenge tests for at sikre, at det er fuldt funktionel.Denne vare er blevet bedømt A. Denne vare er 100% testet og arbejder.

Note: bemærk venligst, at alle vores lister er solgt præcis som på billedet, og dette punkt ikke komme med yderligere dele eller dele, der ikke er vist på billedet.Selv om der er gjort alt for at få så mange oplysninger om hvert af bærbare dele, vi sælger, er nogle af de øvrige felter kan efterlades tomt hvis specifikationen er ukendt, eller hvis de ikke finder anvendelse.

1.Alle varer er omfattet af en 60 dages garanti.

2.Alle vores produkter er grundigt testet, og er garanteret at være 100% funktionel .Hvis du modtager en vare i en nonworking tilstand eller din vare er "Ikke som Beskrevet" kontakt os venligst, og vi vil arbejde med dig for at løse alle problemer

3.Alle returnerede varer skal være uændret, og i nøjagtig den samme tilstand som den er modtaget af køber.Alle returnerede varer vil blive foretaget en inspektion for at sikre, at varen er den samme vare, som sælges og i samme stand, sælges.De elementer, der modtages i enhver anden betingelse vil ikke blive refunderet eller ombyttet.Bemærk din pakke retur, samt, hvis det er modtaget beskadiget, kan vi ikke refundere dit køb.

Vores første mål er at sikre, at du er helt tilfreds med dit køb.I det usandsynlige tilfælde af at du får en ikke-arbejdende emne, eller du er simpelthen ikke tilfreds med en poster betingelse, bedes du kontakte vores kunde service via TradeManger eller E-mail.Vi bestræber os altid på at løse eventuelle problemer, du kontakte os med!

Hvis du er 100% tilfreds, kan du efterlade os en positiv feedback og 5stars for støtte!

Vores åbningstider er Fra mandag til lørdag 9:30 til 20:00 PM Kina tid

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende en vare, du har købt, eller om en vare du gerne vil købe så kontakt os venligst gennem Hjemmehosfeen.dk messaging system eller TradeManger, og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Hvis du kontakter os uden for vores normale kontortid, bedes du vente til den følgende hverdag, og vi vil besvare alle dine spørgsmål og løse eventuelle problemer, du har.Lad os mulighed for at hjælpe dig under vores normale åbningstid.Til sidst håber, u nyde ur shopping, og vi ser også frem til den langsigtede behageligt businss forholdet din satisfited med vores produkter.det er den støtter for vores indsats

Serie Satellit
Med CPU No
Model-Nummer A350 A355
Chipsættet INTEL
Mærke JIULIAN
Punkt Betingelse anvendes
Hukommelse Type DDR2
Grafikkort Type Integreret
Chipset HM55
Kompatible Mærker Toshiba

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer