Nyhed Reduced price!
10stk Baby Safety Beskytter Børn Skabet Kabinet Låsning Plastik Lås Beskyttelse af Børn Låsning Fra Døre, Skuffer

10stk Baby Safety Beskytter Børn Skabet Kabinet Låsning Plastik Lås Beskyttelse af Børn Låsning Fra Døre, Skuffer

kr29.55

-31%

kr42.86

Ny vare

På lager

Tags: sikkerhedsforanstaltninger børn, baby-proof, badeværelse dør lås, døren sikkerhed bar lås, børnesikring, kit surviv, sikker nøgle lås, baby beskytte, security protection women, skjult lås.

10stk Baby Safety Beskytter Barnet Skabet Kabinet Låsning Plast Låse børn Børn Sikkerhed dørlås

Funktion:

Holdbart og sikkert materiale: Vores børnesikkerhedslås er lavet af høj-kvalitets ABS og PE materialer, ikke-giftige, og kan modstå en kraft på omkring 20 kg.Giv dit barn et trygt hjem uden kemikalier.

Modstand og Indstillingsmuligheder: adh har en større friktion, og som en "gel", kan det tilpasse sig til enhver form for overflade, så som at sikre det bedste greb, og kan modstå barn skade for lang tid .Den justerbare bælte kan justeres til at passe de fleste apparater og møbler af størrelser.

Nem installation: ingen boring kræves.

Multi-formål: Det er meget velegnet til dine skabe, skuffer, elektriske apparater, toiletter, skraldespande, vinduer, køleskabe, osv.Sikre, at babyer er beskyttet fra de fleste farlige skader i familien.

Specifikation:

Farve: Hvid

Enkelt størrelse: 19,3 cm*3,5 cm/7.6*1.38"

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

10 X Baby Sikkerhedslåse

Drop Shipping Service.

1.Der er ingen der er begrænset lager til at opfylde ordrer på en daglig basis.

2.For USA/CA /RU shipping er hurtigt.

3.Prioritet forsendelse,hurtig levering inden for 48 timer.

4.Ingen faktura eller receip eller salgsfremmende materialer, der er inkluderet.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem! [relateproductdetail/]

Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn Unisex
Specifikation Other
Aldersgruppe 25-36m
Model-Nummer baby
Funktion skuffe lås
Brug Skuffe
Materiale Plast

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer