Nyhed Reduced price!
Masser af 100pcs Alice Matte ABS Elektrisk/Akustisk Guitar Picks 6 Tykkelse Diverse Gratis Fragt

Masser af 100pcs Alice Matte ABS Elektrisk/Akustisk Guitar Picks 6 Tykkelse Diverse Gratis Fragt

kr30.53

Ny vare

På lager

Tags: for guitar stå, tuner, guitar japan, simpel guitar pick, acoust guitar pickup, cobre guitar-dele, materiale violinbygger, acousitc guitar tilbehør, autom guitar, veelah akustisk guitar.

start

afslutning

Detaljer: 100%Helt Nye Tilstand af Høj Kvalitet Matte ABS Materiale,Glæde, Følelsen Med Din Finger For Stor Elektrisk/Akustisk/Bas Guitar 6 Typer af Tykkelse: 0.58/0.71/0.81/0.96/1.20/1.50 (mm) Farve:Forskellige(Send i Tilfældig)

Package:1 Masser af Guitar Picks 100pcs

Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Air Mail-Samarbejde i USPS(E-Pakke)/Hong Kong Post/Singapore Post/Kina Post.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 2 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion .Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tak fordi du Kommer.

Tykkelse 0.58/0.71/0.81/0.96/1.20/1.50
Materiale ABS
farve Flerfarvet
Type Pick
Model-Nummer AP-100Q

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer