Nyhed Reduced price!
Passer Til Pandora Charms Armbånd Iriserende Hvide Glasperler 925 Sterling-Sølv-Smykker Gratis Fragt

Passer Til Pandora Charms Armbånd Iriserende Hvide Glasperler 925 Sterling-Sølv-Smykker Gratis Fragt

kr77.47

Ny vare

På lager

Tags: pandora bead, neon halskæde, bisaer smykker armbånd, iriserende halskæde, charm til pandora, pandora 925 oprindelse, udsøgte smykker armbånd, stor vedhæng kvarts, wando smykker armbånd, Dull.

Vi er en professionel fremstilling af 925 sterling sølv perler(charms) i Shenzhen i Kina.Alle perler(charms) er lavet af 925 sterling sølv(støtte-test).Vi sælger alle varer i høj kvalitet med den laveste pris.vi har mange varer, bedes du begynder at samle op din foretrukne perler og charms i vores butik, at skabe din egen stil smykker.

Passer Til Pandora Charms Armbånd Iriserende Hvide Glasperler 100% 925 Sterling-Sølv-Smykker Gratis Fragt

1. Materialer: 100% 925 sterling sølv .

2. Konto type:charm perler til gør det selv Armbånd og Halskæder, Smykker

3. Produktet indeholder:

en af de charme

en OPP pose, pakket i en boble indhylle før forsendelse

Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til mig, vil vi svare inden for 24 timer.SPØRGSMÅL om produktet, størrelse, farve, gravere ord,den pakke,shipping tid og måde, osv.Hvis du virkelig bekymrer sig om nogle spørgsmål, som ovenfor påpeget, bedes du kontakte os først.Vær venlig ikke at efterlade neutral eller negativ feedback direkte.For enhver, der er utilfreds problem, produkter, service, forsendelse spørgsmål, bedes du kontakte vores salg i første omgang.

Bare føler sig trygge ved at betale os via Hjemmehosfeen.dk Spærrede via Visa, MasterCard, QIWI, Western Union og Bank-Overførsler.Din betaling er kun frigivet til os, efter du bekræfte, at du har modtaget varen.

1/ Vi sender alle vores varer i hele verden inden for 48 timer af EMS/DHL/UPS eller Kina Post/Hongkong Indlæg, shipping måde afhænge af din ordre.Fragt tid er som nedenfor: 2/ nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede kontrol. 3/ Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

1)Hvis de har brug for at returnere til erstatning eller fuld refundering ,bedes du kontakte os. 2)Genstande, der skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres. 3)varen kan returneres inden for 15 dage efter modtagelsen. 4)De tilbagevendende gebyr, der ydes af køber.

Det er værdsat, at du kunne forlade os positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med varer og service.Bare du velkommen til at kontakte os på første gang, når de møder noget problem, vi har mere end ti års værdifuld erfaring i, at det er gemt som et resultat, vi kan løse nogen problemer for dig.Bemærk lad ikke negative feedback eller åbne en tvist.Har tillid til os, nogen ulykker vil blive løst.

Certifikat Nr. N/A
Metaller Type SØLV
Model-Nummer 20P5050
Is_stock Ja
Certifikat Type GDTC
Element Type Ægte 925 sterling sølv charms
Passer til Passer til Pandora Armbånd, DIY fremstilling af smykker
Mærke CKK
Element Vægt N/A
Item Form Runde strålende-form
Metal Ægte sterling sølv, 100% 925 sølv
Funktioner Iriserende Hvide Glasperler, mode smykker at gøre resultaterne
Forsendelse GRATIS
Vigtigste Sten INGEN
Item Højde N/A
Bøde eller Mode Fint

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer