Nyhed Reduced price!
Mini Penguin Fælde Forældre-barn-Interaktiv Underholdning Indendørs brætspil, Legetøj Til Barn, Familie Bryde Isen Blok Gem Pingvin

Mini Penguin Fælde Forældre-barn-Interaktiv Underholdning Indendørs brætspil, Legetøj Til Barn, Familie Bryde Isen Blok Gem Pingvin

kr37.55

-30%

kr53.66

Ny vare

På lager

Tags: blok bygge, spil, spil penguin, bord spil, kid, brætspil, tom toy spil, sort hukommelseskort, mastermind spil i træ, company games vintage, tzolkin.

Bullet Punkter:

1、Penguin Fælde Spillet: penguin fælde spil er ikke kun en sjov familie spil, men også en tidlig uddannelse spil for børn.Lagring af pingviner er en interessant måde at udvikle logisk tænkning og rumlige ræsonnement.

2、Dyrke Børn Drift Evne: Det er en måde at dyrke børn drift evne og fremme udviklingen af børns øje-hånd koordination evne.Hver spiller slår hjulet igen, og fjerner et kvadrat i henhold til den farve, der vises på hjulet.

3、Enkel Installation: Må ikke falde i den fælde af din modstander!Hvem gør penguin falder gennem hindringer, der vil tabe spillet.Installationen er meget enkel, både voksne og børn kan nemt starte.

4、Egnede Objekter: Velegnet til 2 til 4 spillere, det kan ikke kun udvikle børns mentalitet, men også øge det sjove af forældre-barn samspil og træne børnenes hånd-øje koordination.Fremme koordineringen af børns hånd udvikling for at forbedre børns evne til at reagere på børns udvikling af hjernen øvelser.

5、Hjernens Udvikling Øvelser: Fremme koordineringen af børns hånd udvikling for at forbedre børns evne til at reagere på børns udvikling af hjernen øvelser!

Specifikationer:

Projekt type: brætspil

Materiale: plastik

Størrelse: om 22.5*20*7.5 (cm)/8.86*7.87*2.95 tommer

Hvordan at spille:

1. Put isterninger i tilfælde først, og derefter sætte den lille pingvin på det.

2. Den spiller, der beslutter sig for at starte spillet bruger pladespilleren til at bestemme farven på isen.

3. Tilsvarende farver af hammer og is.

4. Skiftes til at spille, og den sidste person til at lade den lille pingvin falde fra isen vil tabe spillet.

Packing Liste:

1 x Arktiske Område

1 x Penguin Toy

1 x Spil Pladespiller

19 x Blue isterninger

19 x Hvid isterninger

4 x Støtte Kolonne

2 x Hammer

Advarsel No
Tema Dyr & Natur
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Ice-blok-Spil Toy
Aldersgruppe 14 År Og Op

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer