Nyhed Reduced price!
2020 Nye S2 Sport Smart Ur Vandtæt Multifunktionelle Fitness Tracker Overvågning Skridttæller til Kvinder og Mænd

2020 Nye S2 Sport Smart Ur Vandtæt Multifunktionelle Fitness Tracker Overvågning Skridttæller til Kvinder og Mænd

kr42.06

-13%

kr48.35

Ny vare

På lager

Tags: smartwatch, ary ure, smart ur til mænd, mænd schweiziske ur, smart ur til kvinder, lige smartwatch kvinder, hs6620d smart ur, mænd ser, gt88 smart ur, smartwach vandtæt.

Beskrivelse:

1. Nye sportsur: Elegant og moderne stil, slanke og ultra-lys design, for at sikre behagelig at bære.Den store 1.3-tommers LCD-display giver dig mulighed for at læse den tid og data klart, selv under blænding.

2. Multifunktionelle Fitness Tracker: Dette er en kraftfuld fitness tracker.Det kan spore dine aktiviteter og opnå en real-time sporing af placering i løbet af dagen.Slut enheden til din mobile APP til at vise statistik, hastighed, konfiguration minutter/km, kalorier brændt, og afstand, og registrere din træning rute kort.

3. Trænings-og Sundhed Overvågning: Den aktivitet, fitness tracker kan bruges til at spore din daglige , og præcist at registrere alle-dag aktiviteter, såsom skridt, distance, forbrændte kalorier, aktive minutter og sove status, for at hjælpe dig med at tilpasse dig selv til en bedre sund livsstil.Det kan arbejde selvstændigt, selv om ansøgningen er afbrudt.

4. IP67 Vandtæt Smart Påmindelse: smart ur er forseglet med IP67 vandtæt materiale, som er mere vandtæt og støvtæt.Det kan nemt håndtere de vandtæt i det daglige liv, men du bør undgå at bruge det i varmt vand.Bemærk bære det frit, det er velegnet til indendørs eller udendørs sport og fitness.For sportsentusiaster, er dette en god kammerat.Hvis telefonen modtager et opkald eller en sms-besked, vil den vibrere for at minde dig om indgående opkald, og sms-meddelelse vil blive vist, så du vil aldrig gå glip af vigtige beskeder.

5. Bredere Kompatibilitet: smart ur understøtter stillesiddende påmindelse, vækkeur, medicin, drikkevand, møde-påmindelse, stopur osv.En fuld opladning vil give dig 3-5 dage af arbejdstiden.Understøtter de fleste smart phones til at bruge Bluetooth 4.0 BLE eller derover, for IOS 8.0 eller derover, og for Android 4.4 eller nyere.

Specifikationer:

1.30-tommer skærm: Se dine sundhedsdata på lyse og klare 1.30-tommer skærm, og tilpas din urskiven i henhold til dine præferencer.

Sport: 5 sport tracking (kører, klatring, cykling, svømning, fodbold)

Batteri: 150mAh batteri standby tid: ca 3~5 dage

IP67 vandtæt: livet vandtæt: Du kan vaske dine hænder og regn, men du kan ikke tage et bad.

Synkron anmeldelse: Synkroniser meddelelser fra system til Facebook, Twitter, for WeChat, for WhatsApp, til LinkedIn, osv.

Skridttæller: monitor skridt, distance, kalorieforbrug

Søvn skærm: hjælpe med at overvåge din søvn kvalitet

Påmindelse: resten påmindelse, drikke vand påmindelse, møde-påmindelse

Tænd for tv 'et ved at dreje håndleddet: Du kan indstille den på APP' en, og vil skærmen automatisk lys op, når du tænder dit håndled til dig

Farve: sort, sølv og pink

Packing Liste:

S2 Armbånd*1

Opladning Kabel*1

Manual*1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Vandtæt Kvalitet Livet vandtæt
APP Tilgængelig for Download No
RAM 128 MB
Type Andre
GPS No
Bandet Materiale Andre
Ansøgning Aldersgruppe Voksen
Skærm Størrelse -
Sag Materiale Andre
Netværkstilstand INGEN
Mærke viugreum
Bag Kameraet INGEN
Sprog engelsk
SIM-Kort til Rådighed No
Batteriets kapacitet 120mAh
Opløsning -
Aftagelig Batteri No
CPU-Model -
ROM 128 MB
Funktion Puls Tracker
Mekanisme No
Bandet Aftagelig No
Skærmen Form RUNDE
Stil Mode
Kompatibilitet Andre
System INGEN
Flere Ringer No
CPU Producent qualcomm

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer