Nyhed Reduced price!
Designer venner 10761 klinik Hartlake city

Designer venner 10761 klinik Hartlake city

kr232.91

Ny vare

På lager

Tags: lego ven, blok hus, lego pop, blok bygge, lego prinsesse, blok disney, blok mursten, bloker ven, lego compat, stor lego.

Designer Bela ven klinik Hartlake city-model af bygningen af statslige formål.Præsenteret af en række 887 elementer, det tjener som et sted af behandling for patienter.

Replica Lego Friends 41318 er en tre-etagers bygning af hvide og blå blomster, der er indrettet med dividers af gulve i form af lilla striber.I centrum er omgivet af en græsplæne central indgang.Til højre for medicinsk facilitet, er der en parkeringsplads til cykler.På venstre side var der placeret modtagelse bragt med ambulance til den syge.

Første sal af ven Hartlake City Clinic er en bred værelse.I midten er der er en registrering i tabellen.Til venstre er der en ventesal med en maskine, hvor du kan købe kaffe og forskellig smag.Til højre er der et punkt, der modtager komplekse patienter med en førstehjælpskasse i tilfælde af en nødsituation og en telefon for at ringe til læge på vagt.

Anden sal af venner 41318 Hartlake city clinic blev givet til to kontorer.I den ene er der et rum til nyfødte med et puslebord, en barneseng til en baby og en sofa til en baby.I en anden organisation, patienter, der har modtaget traumer.Til disse formål, en ortopædisk stol, en X-ray enhed og et kabinet med et værktøj, der er installeret her at sætte patienten i gips.

På tredje sal af bygningen i designeren, Hartlake by klinikken var udstyret med en visning af rummet.Her er der både en mobil sofaen med en cardiomonizer, og alt hvad der kræves for laboratoriets forskning.Bag muren af skabet er en platform til at plante et medicinsk helikopter.Det leverer patienter fra fjerntliggende hjørner af byen og i landdistrikterne dybder.f

Mærke INGEN

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer