Nyhed Reduced price!
Hanezza Plus Size Kvinder 2020 Foråret %95 Bomuld %5 Lycra Høj Talje Kvindelige Denim Regular Fit Ankel Bukser 6XL Bell-Bund Knap Detalje Jeans 44-54 EU-Størrelse mørkeblå Sten Vask

Hanezza Plus Size Kvinder 2020 Foråret %95 Bomuld %5 Lycra Høj Talje Kvindelige Denim Regular Fit Ankel Bukser 6XL Bell-Bund Knap Detalje Jeans 44-54 EU-Størrelse mørkeblå Sten Vask

kr107.39

-45%

kr195.31

Ny vare

På lager

Tags: harajuku jean, mænd, bukser varme, denim jeans med frynser, bell bottom passer til, æstetisk jean, harem, denim culotte, mænd varme, ankel mænd, city-tapetet.

Størrelse Chart

% 90 bomuld 5 af 5 af Lycra polyester; HØJST 30 °C SICAKLIKTA PRÆCISION YIKAYINIZ; AĞARTICI KULLANMAYINIZ; TØRRETUMBLER KURUTULMAZ; LAV SICAKLIKTA ÜTÜLEYINIZ;

Mannequin Størrelse: 44-46;

Størrelse: 1,75 m;

Bryst: 105 cm;

Talje: 80 cm;

Hofte: 115 cm.

Størrelse 44: Talje: 104 cm, Hofte: 116 cm.

Størrelse 46: Talje: 108 cm, Hofte: 120 cm;

Størrelse 48: Talje: 116 cm, Hofte: 124 cm;

STØRRELSE 50: Talje: 124 cm, Hofte: 124 cm;

Størrelse 52: Talje: 132 cm, Hofte: 126 cm;

Størrelse 54: Talje: 140 cm, Hofte: 126 cm;

Om Hanezza Hanezza Har over 15 års erfaring i at designe, tilpasse og forme den seneste, mode vore kvinder, der har "buede linjer".I Hanezza prioriteter starte med kunden og afslutte med kunden.Universalhealth, vi har en gruppe af kvinder, der elsker at shoppe, og vi ved præcis, hvad en kvinde ønsker fra shopping-terapi." Som Hanezza XLL , Vi har arbejdet på plus size mode i mange år.Så vi kender en ting eller to om at skabe en perfekt harmoni. "Mode, Altid og for Alle."

Ofte Stillede Spørgsmål og Bemærkninger fra Hanezza

Forsendelse

1. Din ordre vil blive udarbejdet og sendt lige inden levering Hjemmehosfeen.dk bekræfter betalingen.I særlige tilfælde, hvis der er en overnaturlig tilstand, kan det tage tang dage.

2. Vi sender alle vores varer via CAINIAO.Du kan kontrollere den omtrentlige tid til levering af pakker i dit amt fra vores leverings-kort.

3. Du vil modtage din tracking-nummer fra Cainiao.Du kan spore dine pakker på hver gang.

4. Vær så der ikke er nogen skibsfart omkostninger, men vores værdsatte kunder er ansvarlige for, at yderligere told gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves fra leveringstidspunktet.

Levering :

Du kan se leveringstiden for dit land i den ovenstående kort.Hvis du har brug for andre oplysninger, er du velkommen til at nå ud til vores team.

Retur og Exchange:

1. Hanezza garanterer, at alle produkter, som vi producerer, er fuld af kvalitet, som vi har lovet.Vores kvalitetskontrol afdelingen vil undersøge, om dit produkt to gange, før vi sender pakken.Du vil ikke modtage nogen kvalitetsmangler.

2. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, selv om det ikke har nogen kvalitet problem, du er i stand til at returnere varen for en ombytning eller penge tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer de poster.Men vores værdsatte kunder skal informeres om, at de er ansvarlig for alle shipping gebyrer, og det produkt, som du har modtaget, bør ikke anvendes.

Feedback

1. Deling af din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Giv os venligst din positive feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores sko og tjenester.Hvis det er muligt, at dit billede med dine nye sko, vil gøre os så glade!

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, bedes du behøver ikke give os dårlig feedback direkte (Din dårlige feedback, der vil skade os dybt), bedes du e-mail til os.Om dine bekymringer, vi vil helt sikkert give dig en tilfredsstillende løsning, og gøre dig 100% tilfreds.

Kontakt Os

Kontakt os, når du glad shopping.Alle e-mail eller beskeder, vil blive besvaret i 24 timer.

Shopping-Guide for Hanezza Kunder

1. Du placerer en ordre.Så, vi modtager din ordre.

2. Vi vil være venter på betaling, som Hjemmehosfeen.dk vil frigive.

3. Efter der er, vil vi forberede din ordre.

4. Så, vi vil pakke din ordre på vores lager omhyggeligt.

5. Det fragt firma vil afhente din ordre fra vores lager.

6. De vil fuldføre fragt procedurer og enplane dem

7. Det er tid for Flyvning 321towards Destination Land

8. Der vil være fortoldning proces i modtagerlandet.

9. Din ordre vil blive truffet af de lokale fragt firma.

10. Endelig, at dit produkt er "Leveret"...

Det er den helt nem proces for dig at have vores Hanezza produkter!

Længde Ankle-Length Pants
Jeans Style Lige
Element Type Jeans
Materiale Lycra
Stof Type Skyllemiddel
Fit Type Almindelig
Vask Medium
Køn KVINDER
Oprindelse TR(Oprindelse)
Dekoration INGEN
Mærke Hanezza
Lukning Type Knap Flyve
Alder Alderen 35-45 År Gamle
Talje Type høj

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer