Nyhed Reduced price!
12 stk Skruer 120 mm Ventilator Støv Filter Støvtæt Skærm PC Computer Sag Mesh PC Case Fan Støv Svamp Filter Sort

12 stk Skruer 120 mm Ventilator Støv Filter Støvtæt Skærm PC Computer Sag Mesh PC Case Fan Støv Svamp Filter Sort

kr39.56

-40%

kr65.94

Ny vare

På lager

Tags: 120 pwm fan, computer, tastatur dele, dækning af støv filter, fan pc skrue, hologram-skærm, 120mm, sagen telefon, gt grafikkort fan, pc fan filtre 120mm, støv mesh pc.

100% brand new!

120mm PC-sag ventilator filter

4 krom skruer løs de 4 sider

Aftagelig frontplade, bagplade og midterste filter, let at vaske

Velegnet til 120 x 120MM PC case fan

Farve: Sort

pakke indhold:3 X PC-sag ventilator filter

12 X Skruer

Bemærk:Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Betaling: 1) Vi accepterer betaling via Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage fra bestillingen.Garanti: 1) Alle varer kontrolleres inden levering til dig 2) i løbet af garantiperioden, hvis der opstår problemer på grund af kvaliteten grund, venligst være et andelsselskab til at tage billeder eller Videoer på spørgsmålet og send den til os for bekræftelse.Feedback: 1) Vi vil altid gøre vores bedste for at servicere og altid levere den bedste kvalitet til hver enkelt kunde, hvis du tilfredsstille Med vores service, vores produkter, så tøv ikke med at efterlade os en positiv feed back 2) Hvis du har spørgsmål om tjenester eller produkter, bedes du kontakte os frit, at vi oprigtigt vil for at tilfredsstille dig, det er vores Ansvar, bare lad ikke negative feedback, uden at kontakte os.Tak skal du have.Forsendelse: 1) Ordrer behandles i tide efter, at den betaling, som sædvanlig, for os er det koste 24 timer til at modtage en løn. 2) Din ordre skal matche din leveringsadresse, vi har brug for din korrekte telefon nr.Sørg for, at de varer, du modtager. 3) vi vil blive sendt via DHL eller Fedex, en dag, du valgte, DHL, kan vi ved Fedex IE, for lidt tid, du har valgt, Fedex IE, kan Vi med DHL, det afhænger af den situation, skal du bekræfte at du kan acceptere. 4) efter at vi sender, vi vil spore varerne til dig, Og lade dig vide, de seneste nyheder.

Type Fan Dele
Model-Nummer PC-sag ventilator filter
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer