Nyhed Reduced price!
Bevar roen og være Glad Print Bil Dekorative Smide Pudebetræk pudebetræk pudebetræk Sofa Stol Home Decor

Bevar roen og være Glad Print Bil Dekorative Smide Pudebetræk pudebetræk pudebetræk Sofa Stol Home Decor

kr53.73

Ny vare

På lager

Tags: brev pude, tegnefilm pude, glad pude, indretning hjem pude, indretning pude, pude slip, være happi, sjov pillow, ugle pude, kolde pude.

POLITIKKER Betaling

100% betaling før levering, venligst sørg for at du har forladt den fuldstændig korrekte oplysninger, skal omfatte fulde navn, adresse, postnummer, telefonnummer, vil varerne blive afsendt til den adresse, som du har tilbage i orden, og "P. O. box" er ikke tilladt i adressen.

Vi foretrækker betaling via ESCROW, som er en sikkerhed måde for dig.Hvis du ønsker at betale på andre måder, bedes du kontakte os.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr (undtagen til gratis fragt).

Forsendelse

Vi vil sende varer inden for 2 dage, når din betaling er gennemført.

Feedback Vores mål er 100% positiv feedback og 100% kundetilfredshed.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Stil Twill
Mønster Type GEOMETRISKE
mønster TRYKT
Technics håndlavet
Materiale Fløjl Stof
Form Pladsen
Mærke Crzue
Bruger Dekorative

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer