Nyhed Reduced price!
DESAI Mænd i Ægte Læder Derby Sko til Mand Casual Formel Business Real Black Classic Sko 2020 Sport Udendørs

DESAI Mænd i Ægte Læder Derby Sko til Mand Casual Formel Business Real Black Classic Sko 2020 Sport Udendørs

kr411.00

-31%

kr604.41

Ny vare

På lager

Tags: fil kvinder sko, formel mænd sko, somar sko mænd, benfica, herre sko i ægte læder øko, sport top, high sport mænd sko, tag nike sko, mand sko, humtto mænd.

Brand Historie

DESAI fokus på produktion og design af high-end business casual sko.Alle materialer er nøje udvalgt.Vi har høje kvalitetskrav, for hvert par sko.Vores mål er at give en behagelig valg for forretningsrejsende.Den udsøgte håndværk, der er baseret på udøvelse og vedholdenhed, vi vil traditionel italiensk håndværk og populære elementer kombineres for at skabe DESAI mænds ære og herlighed.

Pakken Indeholder

1 Par Herre Læder Derby Sko 1* Mase 1* Støvtæt Pose 1* Elegant Emballage

FAQ:

1 - Hvornår er den forsendelse efter betaling?Normalt kan vi sendt ud skoene fra lager til lokale forsendelse i dag.Men forsendelsen tid, afhænger af forsendelse selskab.Hvis du har brug for hurtig hurtig,som DHL,Fedex,pls kontakte os.Den gratis fragt er brug for EMS. 2 - Hvor kan jeg spore min ordre?Du kan spore det af hjemmesiden: https://global.cainiao.com/ 3 - Om den farve, Der er nogle forskelle i farven på grund af kameraet og type af forskellige edb-skærmen. 4 - Om størrelsen - vælg Venligst størrelse i henhold til fods længde, (ikke vælger størrelse i henhold til dit land sædvanlige størrelse !!!) b - Der vil være med 0-1.5 cm fejl i den manuelle messurement.c - OS, størrelse 10=CN størrelse 44=Passer til Fods længde 27-27.5 cm, 27-27.5 CM betyder fods længde.d - Fod længde ≠ indersål længde ≠ ydersål længde. 5 - Om de små tråde, pletter, mikro-farve eller micro-lim lugt Sko med ovennævnte problemer ikke hører til problemer med kvaliteten.Du må ikke åbne tvist nemt, Hvis der er nogen, bedes du kontakte os først, vi vil hjælpe dig med at løse problemet hurtigst muligt.Tak for dit samarbejde. 6 - Hvorfor betyder det viser, at en refundering er blevet behandlet efter min ordre annullering?Det betyder, at din refundering er i øjeblikket ved at blive behandlet for dig.Normalt tager det omkring 3-20 arbejdsdage til at modtage det i din bank konto.Vent venligst tålmodigt til restitution.

Mønster Type Solid
Øvre-Ægte Læder Type Ko Læder
Mærke DESAI
Øvre Materiale Ægte Læder
Ydersål Materiale Gummi
Sko Type Oxfords
Teknologi Håndlavet Farve
Funktion Højde Stigende
Lining Materiale Ægte Læder
Sæson Forår/Efterår
Indersål Materiale Svinelæder
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lukning Type Lace-Up
Foring-Ægte Læder Type Svinelæder
Element Type casual shoes
Model-Nummer DS07115-31-32
Navn På Afdeling Voksen

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer