Nyhed Reduced price!
Nye og originale 2N3440 KAN

Nye og originale 2N3440 KAN

kr72.04

Ny vare

På lager

Tags: batteri føre, lme49720na, opa627sm, bc237, mark transistor, 13009 transistor, 2n2219a, lme49720ha, lme49720, 2n2219a transistor.

Velkommen til vores butik!

Kære Ven,

Tak så meget for din støtte.

Hvis alle andre krav, som andre leverandører og os ikke vis på Hjemmehosfeen.dk ,venligst kontakt os for at lave en ny link for dig.

Fordi vi stadig har en stor beholdning ikke har uploadet i Hjemmehosfeen.dk.

Vores virksomhed har beskæftige sig med elektroniske komponenter, der er mere end 20 år i demestic marked.Fra 2006 har vi begynde at eksportere vores produkter til overea.Vi opererer med en simpel, men stærk Filosofi:ldquoWhat er vigtigt, at den enkelte kunde er vigtigt at Liheng Teknologi (HK) CO.,LTD.

Garantiperioden er 3 Måneder.

Betaling

Når du køber på Hjemmehosfeen.dk, dine betalinger er beskyttet af Escrow.Styr for på noget tidspunkt for levering online og føle sig sikker på, at betalingen vil først blive frigivet til leverandøren efter du har bekræftet modtagelsen af din ordre.Med Escrow, dine kreditkort oplysninger er aldrig udsat for.

Forsendelse vilkår

For at sikre shipping tid og sikkerhed levering, vi er KUN i stand til at levere varen til de lande,

opført i Fragt og Emballage.

Garanti

3 Måneders Garanti.Købe med tillid!

Feedback:

Kære Købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback.

Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vores mål er at give et højt serviceniveau, vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

Kontakt os:

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at følge.

Tak for din støtte!

Vi håber, at alle har en behagelig forretningsrejse i vores butik, og byder dig velkommen til at komme næste gang!

Oprindelse KR(Oprindelse)
Mærke WSMY
Kompatibel Mærke/Model INGEN
Model-Nummer 2N3440

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer