Nyhed Reduced price!
Ny Håndlavet kvalitetsprodukt Kile Ruskind Chelsea Støvler Wyatt Klassiske Udnytte Anklen lynlås Mænd Camel Støvler

Ny Håndlavet kvalitetsprodukt Kile Ruskind Chelsea Støvler Wyatt Klassiske Udnytte Anklen lynlås Mænd Camel Støvler

kr659.36

Ny vare

På lager

Tags: mens chelsea boits, kamel fod, vintage western støvler læder, chelsea støvler homme til mænd, gaff undertøj, WESTERN, chelsea mænd, camel shoe, 150mm filter, fr chelsea støvler.

håndlavet tid 3-5 dage vi er på fabrikken!gøre høje Top Kvalitet Håndlavede sko vælge os, at vi ikke behøver bekymre dig om kvaliteten!virkelig høj kvalitet virkelige ægte Læder personlig brugerdefineret vi vælger det bedste materiale.Vores princip er: hellere til gode priser for gode produkter, ikke lav-pris lav kvalitet materialer, Tak

1.Sending :Efter vi har modtaget kære betaling .vi har brug for omkring 3-5 arbejdsdage for at forberede og Omhyggelig kvalitetskontrol for at sikre den bedste kvalitet.Hvis en ven har brug for trang pls massage vi vil gøre vores bedste for hurtig og ven kan vælge EMS/DHL/FEDEX for mere hurtigt skib. 2.Skibet information: PLS sørg for, at dine oplysninger er korrekte og check NAVN/POSTNUMMER/TLF-NUMMER/ADRESSE omhyggeligt ,Hvis eventuelle problemer og spørgsmål, pls venlig velkommen til at kontakte os.vi vil svare ven i gang. 3.Told: vi vil give ven spor, når den internationale skibsfart virksomheden sender ud.Og vil spore for ven hele vejen.men pls forstå, at told er ude af vores kontrol,kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Men for at gøre kære ikke nogen skat, vil vi gøre vores bedste. 4. Vi gør det bedste for at vise den reelle information om vores produkt .Men på Grund af forskellige måling,der måske 0-3cm fejl. 5.Service: din ske, er vores mål!hvis der er et problem, pls kontakte os frøtse vi vil løse for ven,Og hvis kære tilfreds pls give 5 stjerne, vi vil gøre det bedre og til næste ordre vil vi give ven 2$ rabat.

Tå Form Spids Tå
Lining Materiale Ægte Læder
Element Type Støvler
Boot Højde ANKEL
Aksel Materiale Ko Ruskind
Øvre-Ægte Læder Type Ko Læder
Mærke FR.LANCELOT
Lukning Type Spænde Remmen
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Navn På Afdeling Voksen
Mode Element Platform
is_handmade Ja
Ydersål Materiale Gummi
Boot Type WESTERN
Mønster Type Solid
Hæl Højde Med (3-5cm)
Øvre Materiale Ægte Læder
Indersål Materiale Fåreskind

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer