Nyhed Reduced price!
Aluminium USB-Genopladelige Mini Elektrisk Boremaskine DIY Slibning Polering Engraving Machine Tools Sæt

Aluminium USB-Genopladelige Mini Elektrisk Boremaskine DIY Slibning Polering Engraving Machine Tools Sæt

kr64.53

-21%

kr81.69

Ny vare

På lager

Tags: mini-bore maskine, crop top og jogger sæt, håndholdt el-gravør, mikita vinkelsliber, micro polermaskine, miniature bore maskine, grinder mini, drill bit, dremel mini, leje tryk på mini.

USB-Genopladelige Mini Elektrisk Boremaskine DIY Slibning Polering Engraving Machine Tools Sæt luminum lloy 5V Spænding Guld Sølv

Beskrivelse:

Denne elektrisk boremaskine sæt med gode resultater og mini størrelsen er et godt værktøj til gør det selv slibning eller gravering.Kommer med forskellige typer af tilbehør, der kan anvendes til slibning, boring, ekstra skæring, micro gravering, støvet fjernes, osv.Enkelt design, let at betjene og erstatte boret eller andet tilbehør.Kompakt størrelse, lav vægt, nem at bruge og transportere.Kan anvendes til mange materialer som PVC, plast bord, træ-bord, tynd plade, osv.

Funktioner: luminum legering med sandblæsning behandling på overfladen, smukke udseende og holdbare.Kraftfuld funktion: slibning og polering, ekstra skæring og boring med forskellige slibe-hoveder.Høj kvalitet messing borepatron, boremaskine eller slibning hovedet, hvis skaft diameter er 2,5-3,2 mm, som kan justeres til at matche sekskant undersænket hoved cap skruen.USB-genopladelige, kan det være direkte tilsluttet til opladeren/mobile power bank til indendørs/udendørs brug, nem at bære.Lille størrelse, bærbare til at bruge, giver bedre kontrol, mens boring.Ideel til boring af huller i skoven, plast, acryl, metal, diamanter, valnødder og så videre.

Produkt Parametre:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: luminum lloy

Farve: Guld, Sølv ( Valgfrit)

Spænding: 5V

Levering af Strøm: Mere end 2A

Størrelse: pprox. 90 x 24 mm / 3.54 x 0.94 tommer

Bor Maksimale Diameter: pprox. 3.2 mm / 0.13 tommer

Pakke Vægt: pprox. 119g~123g

Packing Liste:

1 x Mini Elektrisk Boremaskine

1 x USB Opladning Kabel

1 x slibeskive

1 x Stang

3 x brasive Klud Ærme

Bemærk:

1. Lad 1-2 cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

2. Forstå venligst, at farver kan findes kromatisk aberration som den forskellige placering af billeder.

3. Bemærk venligst, at nye og gamle produkter er afsendt tilfældigt,og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

bout feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer lipay, West Union, TT.ll større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

bout forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og PO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.ny tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak !

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE TILBAGEBETALING ELLER ERSTATNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. ll returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE BUD MOUNT, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet FTER BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Anvendelse skoven, plast, acryl, metal, diamanter, valnødder og så videre.
Nominel Spænding 3.6 V
Frekvens Mini Elektrisk boremaskine
Brug Hjem DIY
Materiale
Levering af strøm
Oprindelse KN(Oprindelse)
No-Load Hastighed 10000RPM
Vægt 119g
Nominel Moment Normal
Model-Nummer DIY Elektrisk boremaskine
Boremaskine Type Mini Boremaskine
Farve
Max. Boring Diameter Ca. 3.2 mm / 0.13 tommer
Spænding
Strømkilde AC
Nominel Optagen Effekt 150w
Mærke Fdit

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer