Nyhed Reduced price!
Biler Route 66 Retro Plakat Gardiner Benzin Station Kommercielle Kitschede Element Route 66 Udskrive Stue, Soveværelse Vindue Indretning

Biler Route 66 Retro Plakat Gardiner Benzin Station Kommercielle Kitschede Element Route 66 Udskrive Stue, Soveværelse Vindue Indretning

kr103.48

-30%

kr147.87

Ny vare

På lager

Tags: champignon tapet, muaythai, alexi, encyklopædi, grøn tshirt kvinder, jamaicanske shirt, fort nite, ghibli billede, cherub, plakat væggen.

RM5656162697768989

Produkt Beskrivelse Glat, Blød, Nem at rengøre Skygge sats 1-40% Materiale: Polyester & Polyester Blanding Farve: Som vist på billederne ovenfor Om Størrelsen: for eksempel,135x230 denne størrelse er et gardin er et komplet mønster.135x230x2 denne størrelse er 2 gardiner kombineret i et mønster Bemærk: farven er lidt anderledes på grund af forskellige skærm.Sammenlign venligst detaljer størrelser med dit før du køber, og at 1-5cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak.

Forsendelse

1. Den handel, der er grænseoverskridende , så det vil tage lang tid for levering, og det typiske tidspunkt for ankomst fra er mellem 20-59 dage.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.Hvis du har brug for hurtigere forsendelse service, som DHL eller EMS, bedes du kontakte os.

2. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

3. Vi sender vare til din Ali tjekket adresse som standard.Hvis du ønsker at ændre din adresse, kan du ændre det i Ali modtager-adresse, FØR du betaler.Eller skriv din nye adresse på Ali note.Giv din nøjagtige adresse i detaljer og fulde navn, hvis du oplyse dit telefon nummer, vil det være bedre.

Feedback

Hvis du har modtaget ordren, kan du Bekræfter, at varen er intakt .Hvis de varer, der er beskadiget, skal du ikke underskrive for den orden, ikke bekræfte modtagelsen på alibaba, så kontakt os på første gang.Så skriv en besked til mig om dine spørgsmål og beskadigede fotos om vores produkt, vil Vi sende en ny til dig.Hvis du ikke ønsker en ny, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig nogle af tilbagebetaling efter produktet skader.

Og hvis du ikke er tilfreds med varen eller det er gået tabt undervejs, og ønsker at forlade en dårlig feedback eller åbne en tvist, bedes du kontakte os i god tid.Negativ feedback kan ikke løse problemet, bør du fortælle os problemer, Så vi kan ordne det og gøre dig glad.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at give dig den bedste købsoplevelse igen på Hjemmehosfeen.dk!

Technics Vævet
Installation Type Loft Installation
Mønster Type Tegnefilm
Beliggenhed Vindue
Bruger Kontor
Format Reb
Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
Mærke VARM TUR
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Gardin
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Funktion Translucidus (Skygge Rente 1%-40%)
Materiale 100% Polyester
Type Gardin
Stil Moderne
mønster TRYKT
Gældende Vindue Type Fladskærms-Vindue

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer