Nyhed Reduced price!
Håndlavet diy Strikke hæklede dukke Materiale package uld hjorte ufærdige Plys legetøj hæklet med vævning værktøjer

Håndlavet diy Strikke hæklede dukke Materiale package uld hjorte ufærdige Plys legetøj hæklet med vævning værktøjer

kr90.36

Ny vare

På lager

Tags: amigurumi hæklet store, maskinen tricoter sentro, strik væven, uld garn, mønster, garn, sæt strikket legetøj, strik toy, brother kh860, dukke strik, til strik.

Bemærk! !Det produkt, sælger det materiale, pakke, ikke det færdige produkt, og behov for at være drenge! ! ! ! ! ! !Den video tutorial i Youku.Efter at have modtaget de varer, kan du indtaste det i henhold til URL ' en adgangskode på tegningen i det materiale, pakke, kan du se det, de tegninger, der ikke kan downloades.Gave værktøjer: (hækling, markør, sy, positionering pin-kode) Bemærkninger: Kun ét værktøj er givet for et ID-nummer, og flere billeder er ikke gentages.Færdige produkter, der er vist Lange ører kanin: ca 32cm lang med ører I Hjemmehosfeen.dk system, der er onnot alle lande tilgængelige for Kina post air mail, men faktisk, det kan nå op på mere end 100 lande, så kan vi tilføje EMS shipping link til købere, hvis lande er ikke tilgængelig for Kina post air mail i Hjemmehosfeen.dk system.Forstå venligst, at forsendelsesomkostningerne i Kina post air mail-og EMS er ikke det samme, vil vi skibet ud af de elementer af Kina Post er e-mail ikke af EMS, når du vælger EMS-gratis fragt

* De punkter, der er godt fyldt med bobles pakker,vi støtter forsendelse via Kina post/ UPS/DHL/FEDEX/EMS,tillad 5-20 dage til at nå.Forsendelse * de Fleste af vores tilbud er fremmet med gratis levering (udvalgte lande) af Kina post, normalt Under 2KG sender med china post, mere end 2 KG med UPS/DHL/.Du bedes kontakte os, før du afgiver din ordre, hvis du har brug for de varer hurtigst muligt.

Betaling

* Udbetalingen forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt.

*Spærrede er vores foretrække betaling metode,vi også acce pt forskellige betalinger ved T/T,Western union,Money gram, og andre som nedenfor.

Tilbagevenden&Exchange politik

* Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis nogen reson du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige condiion for en refusion eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer Feedback politik

* Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

Noter

* Mix for velkommen.

*Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare inden for 24 timer

Materiale Uld
Model-Nummer 8-27cm
Tema Strikning
Mønster Type dukke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer