Nyhed Reduced price!
4K UHD/60Hz 1 × 2 HDMI Splitter-1-I-2 Ud af,hun Stik,2,0 V Smart EDID Kontrol LPCM7.1CH,Dolby til HDTV-Projektet Gratis Fragt

4K UHD/60Hz 1 × 2 HDMI Splitter-1-I-2 Ud af,hun Stik,2,0 V Smart EDID Kontrol LPCM7.1CH,Dolby til HDTV-Projektet Gratis Fragt

kr247.57

-29%

kr353.67

Ny vare

På lager

Tags: 720p mini-projektor, hdmi splitter dolby atmos, 4k-edid hdmi splitter hdr, hmdi splitter, 4k-projektor, 4k hdmi-toslink splitter, hdmi splitter, hdmi uhd, hdcp splitter dolby, hdmi splitter hdr dolby.

UHD 4K60Hz 1 × 2 HDMI Splitter-1-I-2 Ud af,hun Stik,2,0 V Smart EDID Kontrol LPCM7.1CH,Dolby til HDTV-Projektet Gratis Fragt

Indledning

Denne 1 af 2 HDMI UHD Splitter med HDCP 2.2 er en avanceret løsning til opdeling af et enkelt HDMI-indgang, to HDMI-udgange.Det giver høj ydeevne, lyd og video output via HDMI-kabler op til [email protected] (YUV420) opløsning og er i stand til at modtage og transmittere op til 9Gbps af båndbredde med nej tab af data.Understøttelse af den nyeste funktioner, du kan være sikker på pålidelig og høj kvalitet HDMI-distribution.

Pakke

UHD 1 × 2 HDMI Splitter---------------------------------1stk

5V/1A DC power adapter-------------------------------1stk

Brugervejledning ----------------------------------------------1stk

Funktion

1.I overensstemmelse med HDMI2.0, HDCP2.2 og DVI 1.0;

2.Understøtter video-format op til [email protected] med 24-bit RGB/YcbCR 4:4:4/YCBCR 4:2:2,og op til [email protected] med 12 bit YCBCR 4:2:0;

3.Understøtter 3D-frame sequential video format op til [email protected];

4.Understøtter høj opløsning VESA-tilstand video format op til [email protected];

5.Støtte LPCM 7.1 CH, Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio;

6.Støtte smart EDID kontrol;

Tilslutte og Betjene

Slut signal-kilder, såsom Blu-Ray-Afspiller, Play Station 3, satellit-modtagere og computere, der er udstyret med HDMI-udgang grænseflader med en kort højhastigheds-HDMI-kabel til HDMI-Splitter-indgang.

Tilslut HDMI-signaler fra HDMI Splitter til high-definition skærm enheder, såsom HD-LCD-skærm, HD-DLP og HD projektorer med HDMI grænseflader.Brug high-speed HDMI kabler, der er anbefalet til de afstande, der er nødvendige for hver enkelt forbindelse.

Brændekløveren er drevet af en ekstern strømforsyning, der er inkluderet.Tilslut strømmen til kilden, derefter til Splitteren og derefter til HD-TV eller en projektor.

1.POWER LED: blå LED lyser, når enheden er tilsluttet med strømforsyning.

2.I LED: blå LED lyser, når den Kilde, der opretter forbindelse til enheden.

3.UD af LED: Disse blå LEDs vil tænde for at indikere, hvilken HDMI-udgange er forbundet til en aktiv TV/display/skærm.

4.EDID STD: Når i 'STD' - tilstand, vil enheden bruge sin egen indbyggede EDID-indstillinger.I denne tilstand, video-output vil blive indstillet til [email protected] og audio output på LPCM 2CH Stereo.Brug denne tilstand, hvis der er problemer med visningen i TV-Tilstand.

5.EDID-TV: Når du er i " TV " - tilstand, vil enheden læse EDID indstillinger for display enhed, der er tilsluttet til HDMI OUT-1. Hvis det registrerer en 4K2K stand EDID indstilling, at det vil sende det signal, der i dette format at alle udgange.Hvis der ikke 4K2K stand EDID er påvist, så vil enheden output

den bedste opløsning, der viser alle kan støtte.

1. HDMI OUT HDMI 1~2: Tilslut hver af de HDMI-udgange til en HDMI-skærm til samtidig HDMI distribution, eller kaskade output til en anden sender for at forlænge rækkevidde.

2.HDMI: Tilslut input port til HDMI-eller DVI-udgang på din enhed, såsom en DVD-afspiller eller en set-top boks med et HDMI-kabel.

3.DC 5V: Plug 5V DC strømforsyning til enheden, og som er tilsluttet adapteren til en stikkontakt.

Feature3 1 × 2 HDMI 4K-Skifte Splitter
Model-Nummer KVT812-1
Båndbredde 9Gbps
Produkt navn UHD 1 × 2 HDMI Splitter-1 I 2 Ud
Feature2 Smart EDID
Feature7 Hun Stik
Feature5 2 måder HDMI Splitter skifte
Feature6 1 i 2 ud splitter skifte
Feature4 HDMI Splitter-Switch 1 × 2
Type HDMI kabel
Produkter Status Lager
Pakke Ja
Stik 1xHDMI Input -, Output-2xHDMI
Mærke KIVOTEK
Feature1 HDMI 4K 2 porte Splitter 1 til 2

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer