Nyhed Reduced price!
25 KG Manuel Hydraulisk vandtryk Test Pipeline 1 Sæt Pipeline Tester 2,5 MPa vandtrykstester Tester Pumpe Maskine

25 KG Manuel Hydraulisk vandtryk Test Pipeline 1 Sæt Pipeline Tester 2,5 MPa vandtrykstester Tester Pumpe Maskine

kr224.24

-29%

kr320.34

Ny vare

På lager

Tags: pumpe test, hydraul pumpe, rexroth, hydraulisk stempelpumpe, gauge hydraulisk, vand-meter test, firefighter water pump, hydraulisk test, water analysis test, hydraulisk manuel pumpe.

Specifikation:

Brand nye

Materiale: metal

Farve: Gul (slangen ' s farve er tilfældig)

Størrelse: ca. 290*180*100mm

Tryk: 2,5 MPa

Flow: 13ml / tid

Funktion:

Manuel hydraulisk vandtryk test pipeline tester.

Velegnet til vand, eller hydraulisk olie som et medium for en bred vifte af trykbeholdere, rør, ventiler og andre trykprøvning, men også til hydraulisk energi, til at give det nødvendige tryk, kemiske -, bygge -, vvs -, olie -, kul -, Skibsbygnings-og andre brancher.

Normal vand fra hanen pres på 0,3 MPa, high-rise beboelse på 0,4 MPa, vandrør pres pres normalt tryk-0,8 MPa-1.0 MPa. (Postevand med 0,1 MPa 1 KG tryk)

Fin håndværk og god ydeevne.

Nem at bruge.

Holdbar i brug.

Trykprøvning Trin:

1. Varmt og koldt vand rør, der er sluttet sammen med varmt og koldt vand til at danne en cirkel, ind i et rør, og test pumpen er tilsluttet til en stikkontakt, der kan være pres pointer er 0 pres.Når alle vandrør er fuldsvejset, før de kan teste, pres, pres, før lukning af alle de stik, tæt på vandet indløbsventilen.

2. Når måling af tryk, ryst jack, indtil manometeret pointer til 0.9-1.0 eller så, der er det aktuelle tryk er 3 gange den normale vandtryk

3. Holde dette pres for en vis mængde tid.Forskellige former for tryk-måling tid er ikke det samme, PPR, aluminium, plast PPR, stål, PPR og andre svejsede rør, med 30 minutter.

4. Vand, rør-kompression test resultater til at bestemme:

I test-tryk for at kontrollere leddene, én efter én, i den indre wire samlinger, stik kan ikke have vand nedsivning, og nogle mennesker siger, at plug vand seepa intet, det er en løgn, sæt vand direkte påvirke testen tryk pumpe nål.

Testen pumpe i den angivne tid, inden nålen ikke slippe den mindste eller tabe med mindre end 0,1 om vandrør, der er god, men viser også, at test-pumpen er også en normal driftstilstand.

Derudover, så husk: hver plug og vandhane og andre grænseflader kan ikke have vand lækage fænomen.

Pakke inkluderet:

1 x Test Pumpe

1 sæt x Tilbehør (4 x skruer + 4 x nødder + andre)

Bemærk:

Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.

Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Anvendelse Andre
Teori Andre
Magt Hydraulisk
Model-Nummer Vandtrykstester
Standard eller ikke-Standard STANDARD
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN
Brug Vand
Brændstof Diesel
Struktur Andre
Pres Højt Pres

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer