Nyhed Reduced price!
GOHYPDUG Sommeren Kvinder Bolero Blonder Brude Wraps Vintage Bryllup Pels Sjal Elegant Aften Jakke Kap

GOHYPDUG Sommeren Kvinder Bolero Blonder Brude Wraps Vintage Bryllup Pels Sjal Elegant Aften Jakke Kap

kr128.21

Ny vare

På lager

Tags: boho bryllup kap, kære blonde bolero, blanding frakke, bolero bride, cape kvinder, bolero, sommeren grøft, blonde bolero, bolero kvinder, kappe bryllup.

VELKOMMEN TIL MIN BUTIK

Vi er en professionel bryllup beklædningsgenstande design-og produktionsvirksomhed.vi kan lave enhver farve enhver størrelse og enhver stil.Vi fremstiller brudekjolen/aften kjole/prom dress/cocktail kjole/blomst pige kjoler og bryllup kjole.

Vores mission er at gøre hver bruden har en overkommelig dream wedding dress

hvis du har brug for os cusotm gjort, venligst kontakt med mig,

vi har brug for størrelser: buste= talje= arm længde= ærmegab=

Anden Beskrivelse

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og kunden, der er skræddersyet den færdige kjole kan variere fra omkring ± 1 tomme i den angivne målinger.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Element Type Bridal Wraps
farve Hvid, Elfenben
Navn På Afdeling Voksen
Mærke GOHYPDUG
Technics Beaded
Stof Blonder
Materiale Spandex

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer