Nyhed Reduced price!
6stk/masse LPG, CNG, LNG tændrøret ET-BKR7-LPG FOR IK20 IK20TT VK20 BKR6EIX PFR7B-D BKR7EIX BKR-GAS LPG1 BKR6EIX-5LPG IFR7F-4D

6stk/masse LPG, CNG, LNG tændrøret ET-BKR7-LPG FOR IK20 IK20TT VK20 BKR6EIX PFR7B-D BKR7EIX BKR-GAS LPG1 BKR6EIX-5LPG IFR7F-4D

kr91.46

-5%

kr96.28

Ny vare

På lager

Tags: ik20, bil gpl, brc, tændrør, 300 bar kompressor, cng, lpg, ik20tt, brc lpg, denso tændrør, gn tændrør.

Tændrøret Parametre

Funktion:

3 STK jorden elektroder, der kan øge pålideligheden af tænding, bringe en lavere emission og forlænge levetiden af elektroden.

Liben Auto Dele Industrial Co., LTD er en førende tændrøret forskning, udvikling, og produktion virksomheden er baseret i Kina.Vi er en af de få professionelle tændrøret producenter, der har leveret verden med avancerede og pålidelige tændrør i over 20 år.På grundlag af indførelse af ny teknologi, og mange års erfaring med servicering af kunder, Liben er forpligtet til innovation i tændrøret industrien til at opfylde behovene hos vores kunder.

Liben er beliggende i JiangCheng Industrielle Område i Jiangmen City, Guangdong, Kina.Med en samlet investering på 20 millioner, og dækker et areal på mere end 20.000 kvadratmeter, fabrikken har moderne værksteder og en moderne management system, med en stærk teknisk baggrund.Vi arbejder konstant på at øge produktionen og samtidig opretholde et højt niveau af kvalitet.

Med en højt automatiseret produktionsanlæg, vi er ikke så afhængige af arbejdskraft, som vi er på talent.Vores firma har et team af over 100 mennesker, med betydelig engineering, marketing og tekniske talenter.Vores personale er entusiasme, oprigtighed og dedikation til kundernes tilfredshed, er fundamentet for vores virksomhed.

Liben har gjort bemærkelsesværdige fremskridt og resultater.Vi har tjent vores plads som et stærkt og anerkendt brand, og fik ros verden over for vores forpligtelse til kvalitet og pålidelighed.Vores succes er drevet af vores folk og deres forpligtelse til at drive en forsvarlig måde, udføre med kvalitet, og indfange nye muligheder i vores løbende bestræbelser på at ophøje Liben som en leder i tændrøret industri.

VISION:

▶ For at Blive en Professionel tændrøret Producent med Potentielle og Bæredygtig Udvikling, og Industrien Udestående Indflydelse i Regionen.

▶ At Fremstille verdensklasse tændrøret som en Førende Leverandør inden for denne Industri.

▶ Vores Kunder har Tillid til Liben som Mere End Blot et firmanavn.Det er Kendt som et Mærke, der altid Leverer Pålidelige Produkter.

MISSION:

▶ #1 Prioritet er Kvalitet og Ærlighed er den Bedste Politik.

▶ Innovere Bedre Produkter til at Bringe Easeful Bruger Oplevelser til Kunderne.

▶ Give de Ansatte mulighed for at Dele Forretningsmæssige Udvikling, Resultater, der Skaber Værdier, og Vokser med de Kunder Sammen.

Certifikat

ISO/TS 16949:2009

Design og fremstilling af tændrør til automobil og motorcykel brancher

SGS Reviderede Leverandør Alibaba Reviderede Leverandør

Velkommen til at kontakte os til enhver tid, når du har nogen spørgsmål, mange tak!!

Land/Område af Bilen Fremstilling Kina
Producent Varenummer ET-BKR7-LPG
modstand Ja
Elektrodemateriale Normal
Brændværdi høj
Montering Base Hjemme
hul 0.6 mm
Andre Varenummer ET-BKR7-LPG
Diameter 14 mm
19 MM
Interchange Varenummer ET-BKR7-LPG
hex størrelse 16 mm
Type Nikkel
Referencekoder ET-BKR7-LPG
varme rækkevidde 7

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer