Nyhed Reduced price!
UA6013L Auto-område område for Digital LCD-Kondensator Kapacitans Test Meter Multimeter til Måling Tester Meter

UA6013L Auto-område område for Digital LCD-Kondensator Kapacitans Test Meter Multimeter til Måling Tester Meter

kr59.10

-31%

kr86.88

Ny vare

På lager

Tags: ipc tester, ciffer meter, lcr-meteret, kondensator test, ghost meter, 10a ut61e, kroppen transistor tester, 4014, digital lcr, kapacitans meter aneng.

UA6013L Auto-område område for Digital LCD-Kondensator Kapacitans Test Meter Multimeter til Måling Tester Meter

Funktioner: Det er anvendt med CMOS-dobbelt-facet A/D konverter, der er automatisk nulstilling og polar udvalg, og gør undervisningen til uden for måleområdet.Bredt måleområde, der dækker 9 måling af afsnit fra 0,1 pF til 20.000 µF, der omfatter den nominelle værdi af kapacitans.Største skærm værdi: 1999(3 1/2).Læsning: 2-3 målinger/sek.Nulstilling: Der er en reset knap på fronten, let til drift.Data hold: Sat på "HOLD" - kontakten til "ON", og DH-tegn vises på skærmen.Temperatur for nøjagtig måling: 25±5°C temperaturområde: arbejdstemperatur: 0 til 40°C opbevaringstemperatur: -10to 50°C Relativ luftfugtighed: Strømforsyning:9V lamineret batteri( Ikke inkluderet )

Specifikationer:

Nøjagtighed: ±(%læser±cifre) Kvalitet garanti: et år

Miljø temperatur: 25°c±5°

Relativ luftfugtighed: Pakke inkluderet:

1 x Kapacitans Tester

2 x Sonder

Drift:

For det første, skal du kontrollere et 9V batteri, om sin elektriske spænding, der er kort, der vil vise signalet i venstre øverste del af LCD-skærmen.For det andet, vær opmærksom på polariteten eller kapacitansen til at blive testet.For det tredje, skal du genoplade kapacitans før måling.

1. Vælg korrekt måling afdeling i henhold til kapacitans til at blive testet.

2. Ind og bruge reset knappen på forsiden af måleren til at justere værdien til nul, før du måler.

3. Indsæt den sorte sensor i jack med "-"signal og den røde sensor i jack med "+".

4. Tilslut kapacitans til at blive testet med de to sensorer.Vær opmærksom på polariteten af kapacitans !Læs kapacitans numeriske værdi, der vises.

Noter

en.Hvis du ikke kender den omtrentlige værdi af en kapacitans, bør du vælge at måle del af 200nF og derefter foretage relevant justering i henhold til konkrete situation.

b.Hvis kapacitans er i kortslutning, måleren viser "ud over måleområde".Hvis kapacitans er i elektrisk lækage, måleren viser "ud over måleområde" eller "meget større end den normale værdi".Hvis kapacitans er åbne kredsløb, måleren viser "Nul" eller "flere pF ".

c.I test af små kapacitans, direkte indsætte kapacitans i stikket i stedet for at bruge sensorer til en bedre nøjagtighed.

Vedligeholdelse

Måleren er af meget præcise elektroniske apparater.Du må ikke ændre sin interne kredsløb overilet for nogen skade på måleren.

1. Ikke udøve elektrisk spænding på jack dele af måleren for nogen skade på måleren.

2. Ikke teste sensorer i kortslutning , eller batteriet vil blive forbrugt hurtigt ud.

3. Brug ikke en meter, hvis bagcoveret ikke dækker meteret.

4. Altid udskifte batteri og sikring efter indtagelse af sensorer ud af en måler, der er slukket.For det første, skrue bolte på bagsiden ud.For det andet, tage bagcoveret af.For det tredje, udskifte batteri og sikring i henhold til specifikation tildelt i manuel drift.Passende sikring for denne måler er 200mA/250V, som eksterne dimension er φ5×20㎜.

5. Tag batteriet ud, når du ikke bruger for lang tid.

Model-Nummer ZC08800
farve Grå+Rød
Miljø temperatur 25C+/-5C
Relativ luftfugtighed 80%
Mærke ACEHE
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer