Nyhed Reduced price!
20CM Blød PVC-tyske Shepherd Action Figur Hånd Dyr Kæledyr Model Stor schæferhund Collectible Figur Legetøj Børn

20CM Blød PVC-tyske Shepherd Action Figur Hånd Dyr Kæledyr Model Stor schæferhund Collectible Figur Legetøj Børn

kr107.33

-41%

kr181.93

Ny vare

På lager

Tags: statuette tyske shepherd, anledning standard, bionic robot, blowup dukke, gormiti legetøj, deutsche reichs, tyske shepherd, vedtage mig roblox, longhorn, shepherd.

Kendetegn:Hånd-lavet paintting,Lavet af miljømæssige solidt PVC materiale,mere fokus på detaljen. Det er produkt af høj kvalitet,vi fokuserer detaljeret på hvert eneste produkt,håber du vil kunne lide at Materiale:miljøvenlige Solidt PVC materiale Karakteristisk:Omfatter alle former for mini dyr model,som billeder,vælg din favorit Færdig Størrelse:Som billeder,kan 1-2cm fejl,håber du kan forstå, at Paintting:Fordi farven var paintting af arbejdstageren, fremstillet i hånden,så har lidt abberation,hvis du kan huske det,pls vælge andre produkt,tak Package:Uden original box,nyt i forseglet pakke Certifikat:Pass CCC-test,det er en streng test i Kina,sikkert legetøj til børn spiller Vi tilbyder drop shopping service.Velkommen til engrospriser.Hvis du har yderligere spørgsmål, så lad mig det vide.Tak!

Bedre Service:

1.Vi tilbyder service af Dropshipping for ,

Velkommen Drop afskiber gøre for fra min Butik.

2.Normalt sender vi din vare i 2-5 dage .

3.Reglerne er forskellige i hvert land, desværre er der ingen måde for os at kende de relus, forordninger, brugerdefineret traditioner, praksis, papirarbejde i alle lande, Derfor kan vi ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land, men hvis du kender de oplysninger, der af skatter og afgifter regler i dit land, skal du blot fortælle os, at vi er mere end glade for at følge dine skridt.

Feedback:

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Vare Attribut Færdigvarer
Skala 1/12
Advarsel NO
Aldersgruppe 8-11 År
Mærke DDWE
Element Type Model
Størrelse 9-20CM
Model-Nummer 20189610
Materiale PVC
Fjernbetjening No
Afslutning Grad Færdigvarer
Soldat Tilbehør Soldat Færdige Produkt
Dimensioner 9-20cm
Dukker Type Model
Mfg Serie Nummer Model
Ved Animation Kilde Kina
Version Type Første Udgave
tilstand I-Lagervarer
Tema Film & TV
Original Pakke No
Køn Unisex

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer