Nyhed Reduced price!
Universal Cykel Sadlen foran Sæde med ryglæn Støtte Cykel Tilbehør Del for elbiler cykelstol

Universal Cykel Sadlen foran Sæde med ryglæn Støtte Cykel Tilbehør Del for elbiler cykelstol

kr123.14

-30%

kr178.45

Ny vare

På lager

Tags: sagen læder sadel, cykel barn sæde, grand cykel sadel, cykel carbon sadel, race sadel, sadlen wtb, ec90 sæde, ec90, vitra cykel sadel, litepro læder sadel.

modname=ckeditor

Navn:Black Electric Vehicle Cykel Sadel Med Bagsædet Sikkerhed Universal

Model: A

Produkt Beskrivelse

Materiale: Jern + Polyurethan (PU)

Farve: Sort

Sæde :25x22cm

Tilbage :20x12cm

Alt i alt:30x30cm

Model:B-Produkt Beskrivelse Materiale: Plastik bunden shell + jernplade + indre skum svamp, Farve: Sort Sæde : 25x25cm Tilbage :8x18cm Samlet: 34x26cm

Funktioner:

● Komfortable, åndbar

● Med ryglæn, mere sikker

● Let at installere

● Lange liv, holdbar

Anvendelse: Elektriske Køretøjer, Cykler Universal

Pakken indeholder:

● 1 x Cykel Sadel Med Tilbage

\

Levering oplysninger

1. Produktet vil blive sendt inden for 3-7 dage, når købers betaling er bekræftet af Hjemmehosfeen.dk.

2. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.

3. Vi er ansvarlige for Kina told problem, og køber skulle være ansvarlig for den destination, told problem.Virksomhed told, er købers ansvar.Vi accepterer ikke, at nogen tvist om den brugerdefinerede problem.Men vi kan erklære, at hver pakke til vores kunder i henhold til deres krav,så når du placere en ordre i vores butik,kan du efterlade en besked for at fortælle os om, hvordan man erklærer det for dig,ellers vil vi gøre det i henhold til vores erfaring.Hvis det gør nogle af pligt,du har brug for til at gennemføre det.Vær opmærksom på dette!

4. Vi har KUN sender til den adresse, der er fastsat af Hjemmehosfeen.dk og køber .Sørg for, at dine adresse, POSTNUMMER og telefonnummer, der er korrekte og gyldige.

5. Normalt parcel skulle ankomme rettidigt, men nogle gange ekstra dage, der er brug for, hvis bæreren er påvirket på grund af masser af pakker.Bemærk rettidig kontakt os for yderligere assistance, hvis du ikke får det inden EST tid.

6. Normalt ordrer sendes via Singapore Post/Hollandske Post /China post,EMS,DHL og UPS osv. (Hurtig skal betale ekstra).

7.Vi kan ikke tillade, DHL Fjernbetjening Shipping Gebyr, hvis kunderne med at vælge DHL shipping,så vi håber, at du kan tjekke, om dit sted hører til DHL Fjerntliggende område på DHL websiteand kan betale det bevidst, hvis du vælger DHL Forsendelse

Om os og Kontakt os, at Vi er med henblik på at give fashion sport produkt.Nyd sport,elsker dig selv.Vi sælger dem for billigt, men det bedste, din fulde tilfredshed garanteret!vi tror du vil kunne lide dem.For at få en hurtig respons og kommunikation, anbefaler vi dig at kontakte os via Besked.Om eventuelle andre oplysninger, du også kan kontakte os i åbningstiden: Fra Kina lokal tid: 8:00AM til 6:00PM gennem TradeManager

Kategori Forreste Sæde Mat
Model 967013
Størrelse 28x24x21cm
Bruger Road Cykler
Model-Nummer Cykel Sadel Sæde
Materiale Bunden stålplade + indre skum svamp + polyurethan (PU)
Shell Materiale Imiteret læder
Sæde 26x24cm
Tilbage 11x20cm
farve black
alt i alt 31x21cm

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer