Nyhed Reduced price!
30stk/masse Ægte 925 Sterling Sølv Round Hoved Øje Stifter, Nåle Smykker Resultater Komponenter 0.5*30mm KN-BFS009

30stk/masse Ægte 925 Sterling Sølv Round Hoved Øje Stifter, Nåle Smykker Resultater Komponenter 0.5*30mm KN-BFS009

kr25.52

-6%

kr27.41

Ny vare

På lager

Tags: arrizo 3, pin-sikkerhed, bilen, dog, nøglefri adgang og tryk på start-systemet, bmw logo projektor, fo21, 52mm brændstof, bil pilot, laser logo projector, nøglefri start stop.

Gratis Forsendelse 30stk/masse Ægte 925 Sterling Sølv Round Hoved Øje Stifter, Nåle Smykker Resultater Komponenter 0.5* 30mm KN-BFS009

Materiale:

Ægte 925 Sterling Sølv

Størrelse

Ca :0.5*30mm

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer

Farve

Sølv

Mængde

du vil få 30stk/masse til denne vare i listen

Del Nr.

KN-BFS009

Bemærk.Disse billeder er kun til reference, skal du kontrollere den ovenfor detaljeret måling for at vælge den korrekte størrelse, og at 1-2mm forskelle på grund af manuel måling, tak.Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om os

Vi startede med Perler og Smykker Levering forretning i 2003 , da der kun var 2 medlemmer i vores team, og kun levere vores smykker lave produkter til et par kunder !Nu har vi blev en professionel leverandør , og levere perler og smykker leverandører til kunder over hele verden , Vi elsker med perler og smykker , håber vi at give vores produkt til, at flere og flere købere !Tak for at give os mulighed for at servicere dig , vil vi gøre vores bedste for dig !

Item Højde 1cm
Item Længde 1cm
Mærke Beadia
Smykker Resultater Type Pins & Needles
Model-Nummer KN-BFS009
Element Type Smykker Resultater
Item Bredde 1cm
Produkt Features DIY
Metaller Type SØLV
Element Vægt 25g
Emne Diameter 1cm
Materiale Metal

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer