Nyhed Reduced price!
Brand Røg Alarm Alarm Detektor Uafhængige røgalarm til Office Home Security Fotoelektrisk røgalarm Detektor

Brand Røg Alarm Alarm Detektor Uafhængige røgalarm til Office Home Security Fotoelektrisk røgalarm Detektor

kr18.25

-29%

kr26.07

Ny vare

På lager

Tags: smog detektor wifi, alarm kerui, weide alarm, cykel hængelås, iphone alarm kabel, brand-systemet, photoelectric sensor, detektor brand, røg detektor trådløs, røg alarm sensor.

Brand Røg Alarm Alarm Detektor Uafhængige røgalarm til Office Home Security Fotoelektrisk røgalarm Detektor

Funktioner:

Det er en brand smoke detector alarm generelle formål, som er ideel for alle områder : hus, butik, hotel, restaurant, kontor, skole, bank, bibliotek, computer hus og lager etc.

Alarm og advarer folk med at holde sig langt væk fra det farlige område, når det opdaget røg.

Detektoren vedtager den særlige struktur, design og ASIC, har støvtæt, mølsikret og anti uden lys-interferens funktionen osv.

Alarm test-knap

Beskrivelse:

Denne røgalarm registrerer røg til at sørge for, at alle vækket og underrettet i tilfælde af en brand, nødsituationer.

Detektoren er velegnet til detektering af røg i hjemmet, værelset, butik, hotel, restaurant, kontor, skole, bank, bibliotek, computer hus, lager osv.

Nem at installere og nem at bruge.

Fotoelektrisk sensor for tidlig opdagelse fra alle retninger.

Specifikationer:

Alarm volume: 10 fod til 85 dB

Runde Størrelse: R = 102 mm, H = 31mm

Drives af 9V batteri (Medfølger Ikke)

Anvendelse: Ild, Røg

Er tilpasset:ingen

BEMÆRK :røgalarm er mindre følsomme og kræver en røg en labyrint for at udløse alarmen.Hvis der kræves test, testen skal simuleres i en lukket, rigtig røg miljø.

Emballage indhold:

1 x Røg Alarm

2 x skruer

Forsendelse : FORSENDELSE. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Service: har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Hvorfor vælge os, at Der er så mange ip-kameraer og andre elektroniske produkter i shenzhen.Vi afprøve bedste for at tilbyde dig en god pris og god service.Håber du har en stor shipping oplevelse i vores butikker.Tak.

Element Type Kabler
Størrelse AAA
Stik Type INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer AAA

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer