Nyhed Reduced price!
Yonntech 2stk Kø Sikkerhed Stillinger Crowd Control Sidestøtter Barrierer Med Justerbar Bælte Udstilling

Yonntech 2stk Kø Sikkerhed Stillinger Crowd Control Sidestøtter Barrierer Med Justerbar Bælte Udstilling

kr256.36

Ny vare

På lager

Tags: håndtag stihl ms 170, diorama hus, 5700 xt, bushcraft firesteel, dremel dorn, guld crowd control barriere, bimini båd top, mænd justerbare håndvægte, hmi, plc, 1050ti gtx.

Disse crowd control centre er perfekt til at holde den kontrol, grooming toilet og adskillelse område.Udstyret med en fire-vejs forlængelse hoved og en 78.74-tommer udtrækkelig nylon webbing, det er meget praktisk at forbinde dem sammen.Det er almindeligt anvendt i indkøbscentre, indkøbscentre, hoteller, shows, hospitaler, kongrescentre, feriecentre, lufthavne, biografer osv.

Egenskaber:

Udvidelse hoved og udtrækkelig bælte 78.74 inches lang for nem tilslutning

Rustfrit stål materialer til rustfri og varig brug.

Robust base for at få mere stabilitet

Anti-slip gummi ring for at undgå at ridse gulvet og roligere, når du flytter dem

Specifikation:

Materiale: rustfrit stål

Vægt: 13.1 kg

Indlæg højde: 90cm / 35,4 tommer

Base diameter: 31.5 cm / 12.4 tommer

Størrelsen af selen: ca 200 x 5 cm / 78.74 x 1.97 tommer Montering: Ideel til biografer, banker, parker, natklubber, showroom,udstilling, kunstgallerier og hotel Pakke Inkluderet: 2 x Sidestøtter(med 1 bælte) 2 x Base 2 x Non-slip gummi ring

Vi vil arrangere din forsendelse, så snart din betaling bestå af en kontrol af Hjemmehosfeen.dk på hverdage.

Vi vil IKKE acceptere, Post Office BOX-adresse.

For parcel-ekspedition.Hvis elementet har lager i vores tilsvarende lager,vil vi vælge lokale egnet levering måde at håndtere din pakke.

Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores flere lagre til din side/dør, vil Det være meget værdsat, hvis du forlader os et gyldigt nummer.

Alle vores varer (Undtagen specificeret) er sikker på at være helt nye, og udført med mindst 12 måneder garanti.

For beskadiget, når du er ankommet,vær samarbejdsvillig til at tage billeder på den beskadigede dele og sende til os, for at kontrollere og løsning på at få.

Køber bærer portoen til returnering, vi betaler for at gensende.

Intet kommer til at være perfekt.Hvis du ikke opfylder vores service, Hvis varen var beskadiget.eller en del ubesvarede eller vare der ikke er som beskrevet, bedes du rapportere det til os,vil vi give dig en tilfreds løsning og bo hos dig, indtil problemet er løst.Yderligere mere,så efterlad ikke lave ratings feedback på vores konto, før det bliver en løsning, da det vil være et hårdt slag for os.Tværtimod,din generøst 5stars dejlig feedback vil være en stor motivation for os at blive en bedre sælger.Håber at få yourcomprehension.

Returnering/Refusion er accepteret inden for 7 dage, kan Vi ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.Kontakt os venligst for afsenderadressen.Vær venligst varen ophold den originale emballage, herunder alt tilbehør og dokumentation, der blev leveret med produktet.Returvarer skal emballeres korrekt for at undgå skader under forsendelsen.Produkt(er) skade under transporten, vil ugyldiggøre garantien.

Brug Kommerciel Fremstilling
Materiale Legeret Stål
Model-Nummer 1JJ22-0005-DE
Type Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Yonntech

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer