Nyhed Reduced price!
Lepidolite Krystal Perler Mala Halskæde 108 Naturlige Sten Armbånd Lotus OM Jorden Charms Perler Knyttede Kæde Ornament

Lepidolite Krystal Perler Mala Halskæde 108 Naturlige Sten Armbånd Lotus OM Jorden Charms Perler Knyttede Kæde Ornament

kr71.37

-10%

kr79.31

Ny vare

På lager

Tags: udskåret lotus, tiby lotus halskæde, perle jorden, crystal solsystemet, lotus pendant, rainbow obsidian armbånd til kvinder, japamala sten, crystal jorden, 108 sten, metal lotus halskæde.

Lepidolite rydder elektromagnetisk forurening.Styrker immunforsvaret, beroliger nervesystemet og kan bruges til at omstrukturere DNA.Lepidolite lindrer udmattelse og aids i lindring af spændinger og beslægtede lidelser.Det kan lindre allergi og i høj grad hjælpe med epilepsi og Alzheimers.Det numbs iskias, og neuralgi, og overvinder fælles problemer.Lepidolite stabiliserer humørsvingninger, og er fremragende til overgangsalderen.

Materiale:

Antal: 1 stk

Vægt: omkring 40g

Størrelse: omkring 6mm perler, samlet længde på ca 86 cm

100% naturlige perler mala 108

Der vil have størrelsen forskel og farve forskel.Sørg for, at du kan acceptere, før shopping.

Produkt billeder, som i vores side er kun til reference.

Om os:

1. God kvalitet, hurtig levering ,dropshipping til rådighed, bedste og rettidig service 100% tilfredshed;

2. Engros-og tilpasse både er understøttet;

3. Samarbejde er velkommen hvis du har personlige hjemmeside eller butik.

4. Nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os rettidig, vil vi svare inden for 12 timer, med undtagelse af weekender;

5. Ekstra produkt billeder eller videoer, bedes du kontakte os.

Forsendelse metode:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Den mest shipping metoder, vi bruger:

Standard shipping, som kan spores hele vejen:

E-pakke 7-15 dage; Kina Post Luft 15-35 dage; Hjemmehosfeen.dk standard shipping om 15-45 dage

Hurtig Levering: EMS 8-13 dage; DHL 5-8 dage, Fedx 5-8 dage, SF Hurtig 7-15 dage

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan .Vi vil refundere dig for de returnerede varer inden for 7 dage efter du har modtaget dem, uanset årsag.En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.På modtagelse af elementer, refunderer vi dig med det samme.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi giver 1 måned udskiftning og 6 måneder vedligeholdelse garantier.Elementer, der kan udskiftes i løbet af den første måned eller fastholdt for det første halve år.Købere er kun ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer for garanti elementer. (I de fleste tilfælde, vil køber kun har til gengæld det problem komponenter i stedet for hele pakken.).Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores retur adresse, og skrive om levering detail ark.Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vi ønsker, du kunne forlade positive tilbagemeldinger til os.Også din feedback vil hjælpe andre kunder, der er forsøger at finde ud af, hvad de har brug for.Vi sætter pris på din hjælper til andre mennesker.

farve Lilla
Længde About 86 cm
Materiale Crystal
Stil Folkekunst
Regional Funktion Europa
Tema Mascot
Mængde 1 Pc

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer