Nyhed Reduced price!
10Pieces Stripper pad 019-11833 for Riso GR/FR/RP/RN/RZ/RV/EV-Serien Duplikator Reservedele

10Pieces Stripper pad 019-11833 for Riso GR/FR/RP/RN/RZ/RV/EV-Serien Duplikator Reservedele

kr35.29

-15%

kr42.00

Ny vare

På lager

Tags: campingvogn rv, radium, blade klemme, camper rv, blade stripper, rv, låsemøtrik værktøj, campervan, camper, campervan tabel.

Produkt Detaljer: Beskrivelse: 10Pieces Stripper pad 019-11833 for Riso GR/FR/RP/RN/RZ/RV/EV-Serien Duplikator Reservedele varenummer: 019-11833 Bemærkninger:Fire, hvis 1、 Hvis du opdager, at produktets titel oplysninger, der ikke er i overensstemmelse med det billede, information, kan du være sikker på at kontakte kundeservice for at bekræfte den korrekte produkt. 2、 Hvis du har spørgsmål og problemer som du ikke kan løse, eller hvis du ikke kan finde ud af, hvad du har brug for i denne butik, kan du altid kontakte kundeservice. 3、 Hvis du har brug for at sende hurtigt logistik, som DHL, FedEx, SF-Hurtig, kan du kontakte vores kunde service at gøre op forskellen. 4、 Efter produktet er solgt, hvis produktet viser sig at være beskadiget, farve udseende er inkonsekvent, og produktet model er forkert, bedes du kontakte vores kunde service personale, før tvisten er nået, hun vil løse problemet for dig.Købe guide:

1. din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade feedback fantastisk, hvis du er tilfreds med vores produkt eller service.

2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral eller negativ feedback.vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade en glad shopping humør her.

3. Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændringen i sindet.Læs venligst enhver beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud den korrekte vare, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi dig om at kontakte os med det samme så vi kan løse situationen.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Tak!

Kvalitet høj kvalitet Klasse A++
Condition
Mærke Dele Hus
l kvalitetsgaranti
Oprindelse KN(Oprindelse)
Emne
Antal
Original Mfr / Kompatibel Kompatibel ny
Spænding 110V
BRUGT FOR GR/FR/RP/RN/RZ/RV/EV
Model-Nummer GR/FR/RP/RN/RZ/RV/EV
PN NR. 019-11833
Type Andre

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer