Nyhed Reduced price!
Præcise Kugle Fyring Hastighed Tester Meter Kronograf Optagelse Hastighed måleinstrument LCD-Skærmen Chronoscope med Stativ

Præcise Kugle Fyring Hastighed Tester Meter Kronograf Optagelse Hastighed måleinstrument LCD-Skærmen Chronoscope med Stativ

kr331.88

-38%

kr544.03

Ny vare

På lager

Tags: lego nanoforskning, chronograph skyde, fiat scanner, chronograph ur, aitsoft speed loader, bål stativ, elektriske trykregulator, monopod stativ, rifl anvendelsesområde, cykel rear view mirror.

Præcise Kugle Fyring Hastighed Tester Meter Kronograf Optagelse Hastighed måleinstrument LCD-Skærmen Chronoscope med Stativ

Features: Denne tachymeter vedtager avanceret teknologi og god kvalitet materialer, afvigelsen er mindre end 0.35%, meget præcis at bruge.Med en mini display, der tilbyder dig hurtige glimt af data, let at justere indstillingen, og fungere til at måle masser af objekter, som BB, stål kugler, osv.Understøtter link, der er egnet til iOS og system, kan du få alle de data, du har brug for på din smart phone.Kompakt størrelse og lav vægt er godt for nem transport og opbevaring.Indbygget batteri, der giver lang wokring tid, velegnet til udendørs brug.Understøtter mange mainstream sprog, du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt det ville ikke være forståelig for dig.

Specifikation:

Materiale: Plastik

Farve: Sort

Batteri: 400mAh

: 2.0

OS: passer til iOS - &

Sprog: Forenklet Kinesisk, traditionel Kinesisk, engelsk, tysk, italiensk, Japansk, russisk, polsk

Størrelse: Ca. 13*11*6cm / 5.12*4.33*2.36 tommer

Vægt: Ca. 520g

Pakke Liste:

1 x Tester

1 x Kabel

1 x Stativ

1 x Manual

Telefonen er ikke inkluderet i prisen.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Andre

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer