Nyhed Reduced price!
Bærbare Antistatisk Støv Pletter Renere Børste til Vinyl pladespiller Clean Rengøring-Brush Tool

Bærbare Antistatisk Støv Pletter Renere Børste til Vinyl pladespiller Clean Rengøring-Brush Tool

kr40.97

-28%

kr57.69

Ny vare

På lager

Tags: dele vinylpladespiller, hvordan pioneer rekordbox, pladespiller børste, lp-afspiller, carbon vinyl børster, optag vinyl, spiller optage vinyl, børste ren vinyl, justere vinyl-afspiller, ren straffeattest.

Høj Kvalitet Bærbare Antistatisk Støv Pletter Renere Vinylplade Ren Børste Værktøj Beskrivelse:

Denne pensel er lavet af høj kvalitet materiale med miljøbeskyttelse, som ikke vil skade den rekord.Det kan rense pletter grundigt og effektivt.Det kan bruges til digitale produkter, rengøring og desinfektion.Funktion af antistatisk og skærm beskyttelse kan beskytte udstyr ved at blive ødelagt.

Funktioner: 1. Rengør dem grundigt, som efterlader ingen spor af vand. 2. Rengør effektivt, vil det tørre ud, støv, spot, fingeraftryk og andre beskidte mærker forblev på rekord, til at udføre en beskyttelse lag for at holde sig væk fra pletter. 3. Lavet af høj kvalitet materiale med miljøbeskyttelse, og det vil forårsage nogen skader på posten. 4. Kan bruges til digitale produkter til rengøring og desinfektion, såsom telefon, computer. 5. En-ti statisk og beskytte skærmen, så du skal ikke bekymre dig om enheder, når de rengøres.Specifikationer : Materiale: ABS + Lint Størrelse: Ca. 11.5 * 3.5 * 2cm / 4.5 * 1.4 * 0.8 tommer Vægt: 46 g pakkeliste : 1 x vinylplade Børste

Bemærk:

1. Rengøring klud, der ikke ridse overfladen af objektet, men støv partikler, der kopierer og lægger til, at det kan ridse overfladen af objektet, så kan du rense den med det samme efter brug.

2. Kanten sutur af ultra-fine fiber klud kan ridse overfladen af objekter.Bemærk fold kanten af sømmen på indersiden uden at røre den direkte objekt, før du bruger det.

3. Efter rengøring af skærmen med et rengøringsmiddel, skal du være opmærksom på at tørre overfladen jævnt med dobbelt-sidet flannels for at undgå forlader mærker.

4. Hvis du ved et uheld at sprøjte dine øjne, skal du rengøre øjnene med rent vand, og dette produkt er ikke-giftige harmløse, er du velkommen til at bruge det.

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Hjemmehosfeen.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Mærke YOUTHINK
Hastighed 33,45,78 RPM
Oprindelse KN(Oprindelse)
Output-Stik RCA
Model-Nummer Vinyl Record Brush

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer