Nyhed Reduced price!
Boksning Reflex Speed Ball med Hovedbøjle MMA Muay Thai Fight Ball Drop shipping Motion Forbedre Hastighed Reaktioner Punch

Boksning Reflex Speed Ball med Hovedbøjle MMA Muay Thai Fight Ball Drop shipping Motion Forbedre Hastighed Reaktioner Punch

kr27.47

-20%

kr34.74

Ny vare

På lager

Tags: kampene boxe, thai metal kugler, muay thai shirt, bad boy mma, sport-timer boksning, muay thai kort, hair beats, fitness-udstyr boksning, bolden reaktion, barn boksning dukke.

Funktion:

*1. Vi er specielt designet det til at være meget lettere og blødere end tennisbold, så det er grove gratis, og alle kan nyde det uden bekymringer om at ramme dig i ansigtet, øjne, næse, og hænder så godt, det er meget sikrere.

*2. Det kan hjælpe med at træne din reaktion, agility, stansning hastighed, kampen dygtighed og hånd-øje koordination, mens de leverer en interessant træning.

*3. At løfte vægte og lange timer på fitness bike er ikke den eneste måde at komme i form!I virkeligheden, kampen bolden kan blive endnu bedre og langt mere overbevisende.Uforudsigeligheden af rebound bolden, kombineret med intensiteten af dine slag vil brænde ud i dine arme, bryst, skuldre og øvre ryg, perfekt til kalorieindhold brænding og aircondition.Også, det er meget vanedannende.

*4. Du behøver ikke at gå til fitness, rem hårbånd på, have det sjovt og brænde din krop inden for 15-20 minutter!Det er perfekt til arbejde, pauser eller skolen pauser, eller endda til stranden og parken, dette fokus boksesæk vil forbrænde mange kalorier og hjælpe dig med at komme i form.

Specifikation:

Materiale: Pu bold

PU bolden vægt: 19g

Reb længde: 80cm

Package:

1 * Kampen Bold

1 * Hovedbøjle

Forholdsregler:

1. Alle billeder er professionelt kalibreret, men på grund af det omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være nogle afvigelser i de billeder og elementer, du kan se, tilgiv mig.

2. De data, der er manuelt målt, at der kan være visse afvigelser, men det påvirker ikke brugen.

Model-Nummer YL200236-01

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer