Nyhed Reduced price!
Maozua ELM327 WIFI OBD2 V1.5 Auto Bil Diagnostisk Scanner Til IOS/Android/iPhone Windows Bedste V 1.5 Elm327 OBDII Diagnostisk Værktøj

Maozua ELM327 WIFI OBD2 V1.5 Auto Bil Diagnostisk Scanner Til IOS/Android/iPhone Windows Bedste V 1.5 Elm327 OBDII Diagnostisk Værktøj

kr39.50

-19%

kr48.78

Ny vare

På lager

Tags: obd, obd2, ELM327 1.5 v, elm323, 25k80 elm327 1.5 v, carly vgate, obd scanner 1.5, hhobd, BOJECHER, bil diagnost.

Universal OBD2 WIFI ELM327 V 1.5-Scanner til iPhone IOS Auto OBDII Scan Tool), der er Bedre end V2.1 ELM327 ELM 327

Bemærk: 1. Alle ELM327 kun læse motor fejl , kan ikke læse særlig fejl i abs, airbag og så videre. 2. Dette OBD2 ELM327 arbejde på både android phone og ios telefon , men kan ikke arbejde på bil DVD. 3. Hvis du møder problemer, når du bruger det, så kontakt mig venligst inden du kan åbne en disoute eller efterlade en dårlig feedback.

OBD2 ELM327 Støtte Bil Liste 1. Amerika Bil Liste: (Brasilien) har Brug for standard obd2 , og slip fra år 2000 til nu Passer til Chrysler ,Passer til Ford ,der Passer til GM ,som Passer til Jeep 2. Europa Bil Liste: Brug standard obd2 , og slip fra år 2003 til nu Passer til Alfa Romeo ,som Passer til SAAB ,som Passer til Acura ,Passer til Opel, som Passer til Audi ,som Passer til Sæde ,som Passer til Peugeot , som Passer til Bentley ,der er Egnet til Skoda ,som Passer til Daewoo, der er Egnet til Benz ,som Passer til Daihatsu ,som Passer til Land Rover Passer til BMW ,som Passer til Vauxhall ,som Passer til Citroen, som Passer til Volvo ,som Passer til Fiat ,som Passer til VW ,Passer til Ford ,Passer til Jaguar For Renault biler skal efter år 2009, ikke støtte til Renault / Dacia Logan/ Clio. 3. Asien, Bil Liste: (omfatter Australien) Japansk bil har Brug for standard obd2 , og slip fra år 2006 til nu Passer til KIA ,som Passer til Isuzu ,Passer til Honda ,Passer til Mitsubishi, som Passer til Hyundai ,Fit for Dacia ,som Passer til Lexus ,Passer til Mazda Passer til Nissan ,som Passer til Subaru ,Passer til Suzuki, Passer til Toyota Kinesiske bil har Brug for standard obd2 , og udgivelsen fra 2011 år til nu Fit for BYD, som Passer til Chery, som Passer til Geely, der er Egnet til Great Wall, Passer til Karry For Ssangyong biler har brug for efter 2015 år. Ikke støtte til Lada/UAZ/ VAZ .Varsel : Ingen OBD2 ELM327 kan arbejde for alle biler, enheden, Hvis den ikke passer til din bil, kan du prøve at teste på en anden nylig bil Mærke: OBD2 ELM327 Kun kan læse og slette motor fejl.

OBD2 ELM327 at Støtte Sprog: Disse software understøtter en masse sprog som russisk, spansk, fransk, tysk, engelsk, italiensk, portugisisk.. .og så på. ( du kan downloade app ' en : Moment , for at se, om den understøtter dit land, sprog). Hvordan til at hente app ' en software : Brug din android-telefon scanne følgende QR-kode: (Moment er gratis til Android,DashCommand er ikke gratis for ISO).Før du opretter forbindelse, skal du tænde for motoren, og lad det køre i mens.

Software inkluderet på CD ' en til Smartphone, PC og iOS (iPhone, iPad, iTouch, Mac).Ryd problemer med koder og slukke for MIL ("Check Engine" lys).Læs egendiagnosefejlkoder, både generiske og producent-specifik, og vise deres betydning (over 3000 generisk kode definitioner i databasen).

Garanti FOR ET ÅR
Specielle Funktioner Trådløst internet
Mærke MAOZUA
Sprog engelsk
Hardware Version Ny
Software Version V1.5, arbejder med alle OBD2 Protokoller biler
Resultater Stærk og Stabil
Model-Nummer WIFI ELM327 V1.5 til IOS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Kode Læsere & Scan Værktøjer
Software Opdatering Ja

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer